Rohkema info nägemiseks:

ARNISTON OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 63; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ARNISTON OÜ kohta arvamuslugu!"

ARNISTON OÜ hetkeolukord

Juba 63 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

OÜ Arniston alustas tegevust 2021 aasta novembris. Põhitegevuseks on planeeritud haljastusteenuste ja juhiteenuse pakkumine.

2022 aastat alustas Arniston kolme püsikliendi toel, kellega on olnud juba varasemast head kontaktid. Üks koostööpartner on Alexela AS, kelle kohalikku tanklat hooldame lepingu alusel. Suviseks perioodiks on planeeritud ka haljastusteenused.

2022 aasta lõpus ostis Arniston OÜ enampakkumise teel Põhja-Sakala valla tööstuskülast Nigula 15 aadressi hoonestusõiguse. Plaan on rajada hall oma tehnika hoidmiseks ja hoolduseks. Lisaks on plaan rajada laoplatsid mulla, kruusa, ja killustiku hoidmiseks, et pakkuda võimalust kohalikele elanikele soetada puistematerjale ka väikestes kogustes.

Aruandeaastal läks põhitähelepanu halli ja laoplatside rajamisele. Sellest on tingitud ka majandusaastaaasta kahjum.

Ettevõttes ei ole palgatöötajaid ja kogu teenuseid osutab firma juhataja ja asutaja ise.

ARNISTON OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.