Rohkema info nägemiseks:

KALMUTEENUSED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme viimse tee korraldamise ja hauaplatside hoolitsusega, pakkudes professionaalset ja austusväärset teenust lähedastele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie meeskond koosneb kogenud ja empaatilistest spetsialistidest, kelle eesmärk on pakkuda lähedastele viimse tee korraldamisel parimat tuge ja hoolitsust. Meeskond on pühendunud sellele, et iga teenus oleks viidud läbi suure hoole ja austusega, tagades, et lähedaste mälestus jääb alati lugupidavaks ja väärikaks.

Ei ole kerge hetk, kui peame hüvasti jätma oma lähedase ning korraldama nende viimse tee. Kuid Kalmuteenused OÜ on siin, et pakkuda teile tuge ja mugavust keerulistel hetkedel. Oleme pühendunud ettevõte, mis pakub laias valikus teenuseid surnute transportimisest hauaplatside hoolduseni.

Meie teenuste hulka kuuluvad surnute transport, urnimatus, haua kaevamine ja kirstu kandmine. Kui tellite meilt täisteenusena nii haua kaevamise kui ka kirstu kandmise, võivad lähedased ennast kindlalt tunda, teades, et kõik on korrektselt ja professionaalselt läbi viidud. Meie kogenud meeskond kaevab haua, kaunistab selle ümber laudadega ning asetab kuuseoksad haua äärde. Soovi korral kaunistame ka väljakaevatud mulla lilledega, luues viimsele puhkepaigale väärika ja austusväärse keskkonna.

Kirstu kannavad nelja ülikonnaga noort meest, tagades, et kõik toimub viisakalt ja austusväärselt. Teenuse hulka kuulub kabelisse tõstmine, kabelist hauale kandmine, kirstu sängitamine, haua kinni ajamine ning kalmukääpa lähedaste lillepärgade, -kimpude ja küünaldega kaunistamine.

Meie eesmärk on pakkuda teile rahu ja mugavust rasketel hetkedel, võimaldades teil keskenduda oma lähedaste mälestusele. Kalmuteenused OÜ on alati valmis abistama teid viimse tee korraldamisel ja tagama, et kõik toimub lugupidavalt ning professionaalselt.

Kui vajate meie teenuseid või soovite rohkem teavet, võtke ühendust meie meeskonnaga. Oleme siin, et aidata teid igal sammul ja tagada, et teie lähedasele pakutakse viimsele teele minekul parimat hoolt ja austust.

Loodame, et saame teid toetada keerulistel hetkedel ja korraldada teie lähedasele väärika hüvastijätu.

kontakt

KALMUTEENUSED OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Tõnu P.

Suur tänu Kalmuteenused OÜ-le lugupidava ja professionaalse teenuse eest.

- Kadri A.

Täisteenus kattis kõik, mis vajalik. Aitäh, et tegite raske hetke veidi kergemaks.

- Liina K.

Nad muutsid haua kaevamise ja kirstu kandmise tõeliselt väärikaks ja mälestusväärseks kogemuseks.

KALMUTEENUSED OÜ tegevusaruanne 2022

Ülevaade ettevõtte tegevusest Kalmuteenused OÜ on registreeritud ettevõttena alates 26.11.2021. Seega on antud aruanne esimene, mida eelpool nimetatud ettevõte esitab. Ettevõtte põhitegevus on matuseteenuste osutamine, põhirõhuga teenuste osutamine kalmistul, mis hõlmab hauaplatsi matuseks ettevalmistust, puusärgi kandmist ja mulda sängitamist matusetalituse käigus. Ettevõtte eesmärgiks on pakkuda leinajatele parimat hauakaevamise ja kandmise teenust Lõuna-Eestis. Pakume ka urnimatuse läbiviimise teenust. Kaevame haua, paneme haua ümber lauad, asetame kuuseoksad haua äärde, soovi korral

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas teha väärikas haud oma armsama mäletamiseks?

Haua kaevamine, kaunistamine okstega ja haua pidulik kaunistamine on olulised sammud, mis aitavad meil näidata austust ja armastust meie lahkunud lähedastele. N
ssb.ee
Haua kaevamine, kaunistamine okstega ja haua pidulik kaunistamine on olulised sammud, mis aitavad meil näidata austust ja armastust meie lahkunud lähedastele. Need traditsioonilised tegevused aitavad muuta viimse tee korraldamise väärikaks ja isikupäraseks. Haua kaevamine: Haua kaevamine on esimene samm viimse tee ettevalmistamisel. See on tundlik ja hoolikat käsitlemist nõudev protsess. Professionaalsed teenusepakkujad nagu Kalmuteenused OÜ on spetsialiseerunud sellele tegevusele, tagades, et haua kaevatakse täpselt vastavalt mõõtudele ja kõik kohalikud regulatsioonid ning traditsioonid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.