Rohkema info nägemiseks:

SISEPROFF OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1060; jälgijaid - 1. Arvustusi - 1; Artikleid 4+ "Kirjuta SISEPROFF OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

SiseProff on oma tegevust alustanud aastal 2021, tuues endaga kaasa tugeva kogemuste pagasi ning kirgliku pühendumise pakkuda kvaliteetset siseviimistlust ja ehitustöid. Oleme pühendunud sellele, et muuta teie unistused kodu või äripinna muutmisest reaalsuseks ning seejuures tagada, et lõpptulemus vastaks teie kõrgeimatele ootustele.

Meie klientide hulka kuuluvad nii juhtivad ehitusettevõtted kui ka erakliendid. See tähendab, et oleme valmis lahendama igasuguseid projekte alates väikestest kodumaistest renoveerimistest kuni suurte kommertspindade ümberehitamiseni. Iga klient on meie jaoks oluline ning me anname endast alati parima, et rahuldada nende vajadusi.

SiseProfi jaoks on meie töö parimaks reklaamiks meie klientide rahulolu ja hea tagasiside. Oleme uhked oma pikaajaliste klientide üle, kes on jäänud meie teenuste kvaliteediga rahule ja on meid soovitanud ka teistele. Meie eesmärk on mitte ainult täita klientide ootusi, vaid ületada neid igal võimalikul viisil.

Meie kogemuste pagas on meie töö alustala. Oleme näinud ehituses tehtud vigu ning õppinud neist. Me teame, mida vältida, kuidas ennetada probleeme ning kuidas tagada, et iga projekt saaks edukalt lõpule viidud. Teie projektide usaldamine meile tähendab, et võite olla kindel, et need on professionaalselt juhitud ja kvaliteetselt teostatud.

SiseProff pakub laias valikus siseviimistlus- ja ehitusteenuseid. Teostame kõike alates krohvimisest, laus- ja pahteldamisest kuni värvimise ja palju muuni. Kasutame vaid kvaliteetseid ja vastupidavaid materjale, sest teame, et teie kodu või äripinna vastupidavus ja esteetika on olulised.

Tegutseme Pärnus ja Pärnumaal, olles saanud piirkonnas tuntud ja usaldusväärseks partneriks siseviimistlus- ja ehitustööde vallas. Oleme uhked, et saame aidata oma kohalikke kogukondi oma projektide teostamisel ning muuta nende kodud ja äripinnad kaunimaks ja funktsionaalsemaks.

Kui otsite partnerit, kes jagab teie kirge ja visiooni, kui tegemist on kvaliteetse siseviimistluse ja ehitustöödega, siis SiseProff on teie valik. Võtke meiega ühendust ja laske meil muuta teie unistused reaalsuseks.

SISEPROFF OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liisbeth R.

Töö tehti kiirelt ja tulemus oli suurepärane. Soovitan kindlasti!

- Maret L.

Ehitustöö kulges sujuvalt ja lõpptulemus ületas meie ootusi. Suur tänu!

- Peeter L.

Nende professionaalsus ja täpsus on muljetavaldav. Kindlasti valiksime nad uuesti!

Ehitusviimistlustööde olulisus ja nende erinevad aspektid

Ehitusviimistlustööd moodustavad olulise osa igast ehitusprojektist, tagades lõpptulemuse esteetilise ja funktsionaalse kvaliteedi. Siin on ülevaade mõningatest olulistest ehitusviimistlustöödest ja nende tähtsusest. Kipsseinte ja -lagede pahteldamine ning värvimine: Kipsseinte ja -lagede pahteldamine loob sileda ja ühtlase pinnaga aluse, mis on valmis värvimiseks või tapeetimiseks. Õigesti teostatud pahteldamine tagab seinte ja lagede visuaalse atraktiivsuse ning pikaealisuse. Pahteldus (tavaline ja struktuurne): Pahteldamine on oluline etapp seinte ja lagede viimistlemisel, mis aitab

Dropdown

kõik artiklid

Parekttpõrandad: elegantsi ja vastupidavuse sümbioos teie interjööris

Kodud ja äripinnad on rohkem kui lihtsalt füüsilised ruumid – need on kohad, kus elu ja tegevus toimuvad. Seepärast on oluline, et need ruumid peegeldaksid meie
ssb.ee
Kodud ja äripinnad on rohkem kui lihtsalt füüsilised ruumid – need on kohad, kus elu ja tegevus toimuvad. Seepärast on oluline, et need ruumid peegeldaksid meie stiili, vajadusi ja isiksust. Üks olulisemaid ruumielemente, mis mängib olulist rolli nii esteetika kui ka funktsionaalsuse seisukohast, on põrand. Siin tulevad mängu parekttpõrandad, mis ühendavad elegantsi ja vastupidavust ühes tervikus. Uurime lähemalt, miks parekttpõrandad on saanud populaarseks valikuks nii koduomanike kui ka äriomanike seas. Parektpõrandad on laialt levinud valik tänu oma mitmekesisusele. Need põrandad on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.