Rohkema info nägemiseks:

OHUTUS-EST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Olen spetsialist, kes on spetsialiseerunud tööohutuse valdkonnale Eestis. Kogemused seinast seina: olgu see siis tootmine, haridusasutus, transport või kontor.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kui me mõtleme tööohutuse ja keskkonnajuhtimise standarditele, võib esmamulje olla bürokraatlik ja keeruline. Kuid tegelikkuses on tegemist elutähtsate vahenditega, mis kaitsevad nii inimesi kui ka meie planeeti. Meie ettevõte on selles valdkonnas tegutsenud juba aastaid, tõstes töökohtade turvalisust ja keskkonnasäästlikkust uutesse kõrgustesse.

Eesotsas meiega on Liina, kellel on sügav teadmistepagas tööohutuse ja keskkonnajuhtimise alal. Alustades Suurbritanniast omandatud hariduse ja kvalifikatsioonidega, ulatub tema teadmiste spekter laiahaardeliselt, alates ISO standarditest kuni spetsiifiliste intsidentide uurimiseni. Liina on näinud, kuidas õnnetusi saab ennetada ja kuidas keskkonda saab kaitsta innovaatiliste lahenduste abil. Tema hiljutine koolitus Tallinna Tehnika Kõrgkoolis laiendab veelgi meie meeskonna oskusi, tuues kaasa teadmisi ehitusjuhtimisest.

Kui küsida, kes me oleme? Vastus on lihtne: me oleme meeskond spetsialiste, kes usuvad, et iga töökoht peab olema ohutu ja iga ettevõtte tegevus peab olema keskkonnasõbralik. Meie ülesanne on aidata organisatsioonidel saavutada neid eesmärke läbi meie laiahaardeliste teadmiste ja kogemuste.

Ja mida me teeme? Me pakume lahendusi. Olgu selleks tööõnnetuse ennetamine, keskkonnamõjude vähendamine või uusimate standardite rakendamine, meie meeskond on valmis aitama teie ettevõttel saavutada oma ohutuse ja keskkonnakaitse eesmärke. Ei ole kahtlustki, et meie kogemus ja pühendumus teevad erinevuse. Koos loome ohutuma ja rohelisema tuleviku.




ROHKEM INFOT

OHUTUS-EST OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- John K.

IOSH koolitus oli tõesti õpetlik ja hästi korraldatud! See oli minu jaoks ülimalt motiveeriv kogemus.

- Mari L.

IOSH koolitus oli väga väärtuslik - see andis mulle hea ülevaate tööohutuse ja töötervishoiu kohta.

- Juhan M.

IOSH koolitus oli informatiivne ja andis mulle palju uusi teadmisi, mida ma töös kasutada saan.

Spetsialist avameelselt tööohutusest: pidin ettevõtte juhile selgitama isegi seda, miks asbest on ohtlik! - Ärigeenius

Ettevõtjad teavad, et ohutu töökeskkonna loomine on nende kohustus. Kuid meediast on käinud läbi mitmeid tööinspektsiooni avastusi, kus üks või teine äri ohutuse nõudeid eiras. Mis on selle põhjus? Ohutus-Est omanik Liina Laanemäe, kes on tööohutuse valdkonnas tegutsenud juba seitse aastat, lükkab ümber eelarvamuse, et ohutuse tagamine on keeruline ja üks paras nuhtlus. “Tuleb kastist […]

Loe algallikast ari.geenius.ee

Dropdown

kõik artiklid

Esimesena Eestis pakume rahvusvaheliselt tunnustatud tööohutuse ja keskkonnajuhtimise e-koolitusi

IOSH Tööohutuse ja töötervishoiu koolitus on töötervishoiu ja tööohutuse alane rahvusvaheline kvalifikatsioon. IOSH KOOLITUSED ON: -Tervise ja ohutuse lühi
ssb.ee
IOSH Tööohutuse ja töötervishoiu koolitus on töötervishoiu ja tööohutuse alane rahvusvaheline kvalifikatsioon. IOSH KOOLITUSED ON: -Tervise ja ohutuse lühikoolitused, mis sobivad organisatsiooni kõigi tasandite töötajatele -Kõigi tasandite töötajatele, kes peavad täitma põhilisi tervishoiu- ja ohutusalaseid kohustusi -Rahvusvaheliselt tunnustatud Tööohutuse ja Töötervishoiu Instituudi (IOSH) poolt IEMA Keskkonnajuhtimise ja -hindamise instituut on Ühendkuningriigi ja kogu maailma suurim keskkonnapraktikute kutseorganisatsioon, millel on ligi 20 000 liiget Kas olete keskkonna või

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.