Rohkema info nägemiseks:

ECOCOAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 147; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ECOCOAL OÜ kohta arvamuslugu!"

ECOCOAL OÜ hetkeolukord

Juba 147 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõtte põhitegevuseks on pürolüüsisüsteemide projekteerimine ja ehitamine oma patentide ja süsteemi alusel. Lisaks ka jäätmepõletusgaasistamisjaamade planeerimine/muutmine ning detailide ja komponentide kokkupanek ja paigaldus sihtriikides, jäätmepõletusseadmete gaasielektrijaamade ehitamine ning muud rohelise tehnoloogia, veepuhastussüsteemide ja soojustagastuslahendustega seotud projektid.

Käimasoleval eelarveaastal oleme taotlenud EASilt rahastust ja EL toetusi. Hakkame taotlema tehase planeerimist ja lubasid Kiviõli

Keemiatööstuse tehase alale, projekti käivitamisega oleme töötanud üle aasta. Tehase suurus esimeses etapis on 2500 m2 ja teise osa 2500 m2, hinnaprognoos ca 6 000 000 EUR/tehas. Tööhõive mõju 2025. aasta lõpuks 70 + 70 inimest.

Oleme teinud uuringuid ja teste koostöös Soome ülikoolidega ning plaanime alustada teadus- ja arendusprojekte TalTech Virumaa kolledžiga 2023 aasta jooksul. Teadus- ja arendustegevuse eeldatavad kulud on ca 300 000 EUR/aastas.

Käivet mõjutavad küsimused - Tehase ehitamine.

- Bellwetheri tehnoloogia disain ja tootearendus.

- Tarned Egiptusesse ja Soome - Bellwetheri tehnoloogia tarne väärtus on ca 40 000 000 eurot tehas. Eesmärk on teostada neli projekti aastas ehk ca 160 000 000 eurot aastas - Pürolüüsisüsteemide tarned 2024. aasta algusest, hinnanguliselt ca 6 000 000 eurot / tehas ja kaheksa tehast ca 48 000 000 eurot.

Suuremateks koostööpartneriteks on Siemens, Alexela Group / Kiviõli Keemiatööstus Oü, Kohimo Oü, Harju Elekter, Saksa Automaatika Oü,

Gettone Group Oü, Dreamsoft Oy, Ostovoima Oy, Hämeenlinna Rakenduskõrgkool, Lappeenranta Tehnikaülikool, EAS Tallinn.

ECOCOAL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.