Rohkema info nägemiseks:

CRANFELD CLINIC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 558; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta CRANFELD CLINIC OÜ kohta arvamuslugu!"

CRANFELD CLINIC OÜ hetkeolukord

Juba 558 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2022. aasta oli ettevõtte soetamise ja ülevõtmise aasta. Cranfeld Clinic OÜ soetamisel seati eesmärgiks kasvada lähiaastatel uudsete innovatiivsete personaalmeditsiini- ja haiguste täpisdiagnostika lahendusi ning rahvusvaheliselt ravitegevust pakkuvaks ettevõtteks.

Asutamisaasta tegevusteks olid ettevõtte käivitamine, turuanalüüs, koostöövõrgustiku loomine ja ettevõtte tegevuseks vajalike- info ja kommunikatsioonisüsteemide väljaarendamine. Märkimisväärne osa tööst oli seotud ettevõtte sisemise töökorralduse üles seadmisega. Teise olulise osa moodustas investorsuhete võrgustiku loomine.

2023. aastal on plaanitud jõuda esimese tegevusprojektiga lepingulise teenuse käivitamisse. Osana ettevõtte järgnevate aastate strateegiast on ka investeerimine juba toimivatesse meditsiini IT tehnoloogilistesse toodetesse ja/või ettevõtetesse ning kinnisvaralistesse uutesse tervise valdkonna arendusprojektidesse.

Juhtkond ja omanikud on teadlikud, et aruandeaasta lõpuks on ettevõtte netovara väiksem kui

Äriseadustikus nimetatud netovara minimaalne suurus. Seaduses kehtestatust väiksem netovara on tingitud plaanitud tegevuste viibimisest. 2023. aasta lõpuks viib ettevõte omakapitali suuruse

CRANFELD CLINIC OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.