Rohkema info nägemiseks:

HOOLDUSPUNKT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
KwMotorsi eesmärgiks on pakkuda taskukohase hinna eest mitmekülgset ja kvaliteetset autoremonditeenust klientidele, kes väärtustavad oma aega ja mugavust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

KwMotors on põhjalikult kogenud autoremonditeenuste pakkuja, kes usub, et teie sõiduki heaolu on meie prioriteet. Alustasime oma teekonda aastal 2021, olles Euroopa Regionaalarengu Fondi starditoetuse abil loodud ettevõte. Meie visioon ulatub aastani 2030, mil tahame olla turu juhtivaks innovaatilise lähenemisega remonditöökojaks, võimaldades teenuseid ka elektri- ja hübriidautodele.

KwMotors pakub mitmekülgseid ja kvaliteetseid autoremonditeenuseid, mis vastavad teie sõiduki vajadustele. Meie professionaalne meeskond on varustatud tipptasemel teadmiste ja oskustega, et pakkuda teile parimat teenust.

Me mõistame, kui oluline on teie aeg. Seetõttu pakume kiiret ja efektiivset teenust, mis tagab teie sõiduki kiire tagasipöördumise teele. Meie eesmärk on pakkuda remonditeenust, mis ei häiriks teie igapäevaelu.

KwMotors on uhke oma taskukohaste hindade üle, pakkudes samal ajal tipptasemel teenust. Me usume, et kvaliteetne autoremonditeenus ei pea olema kallis, seega teeme kõik endast oleneva, et hoida meie teenuste hinnad taskukohased.

KwMotors on pühendunud oma teenuste täiustamisele ja arendamisele, et olla valmis tuleviku väljakutseteks. Meie missiooniks on muuta autoremonditeenus mugavaks, taskukohaseks ja usaldusväärseks kõigile meie klientidele.

Kui vajate kvaliteetset autoremonti või hooldust, võtke ühendust KwMotorsiga!

Koduleht

HOOLDUSPUNKT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kätlin K.

Väga kiire ja korralik töö, aitäh!

- Juhan J.

KwMotorsi tiim on suurepärane! Professionaalsed ja viisakad!

- Peeter L.

Igati rahul teenusega - kvaliteetne, kiire ja hea hinnaga.

HOOLDUSPUNKT OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Hoolduspunkt, mis on tuntud oma kvaliteetse autohooldusteenuse pakkumise poolest, loodi 13. detsembril 2021. aastal. See on ettevõte, mis on pühendunud oma klientidele parima võimaliku teenuse pakkumisele, olgu selleks siis regulaarne hooldus või keerulisem remont. Hoolduspunkti peamine tegevusvaldkond on autohooldusteenuse pakkumine. Nad on spetsialiseerunud erinevatele autohooldustöödele, sealhulgas õlivahetusele, rehvivahetusele, pidurite kontrollimisele ja paljudele teistele teenustele. Nende eesmärk on pakkuda klientidele kõrgekvaliteedilist teenust, mis aitab nende sõidukeid parimas

Dropdown

kõik artiklid

KwMotorsi kliimaseadmete hoolduse saladused

Su auto kliimaseade on justkui hingamine kuumadel suvepäevadel ja külmal talveõhtul. Selleks, et see jääks alati töökindlaks ja sulle mugavust pakuks, on olulin
ssb.ee
Su auto kliimaseade on justkui hingamine kuumadel suvepäevadel ja külmal talveõhtul. Selleks, et see jääks alati töökindlaks ja sulle mugavust pakuks, on oluline teada mõningaid saladusi, kuidas hoida kliimaseade tippvormis. KwMotors jagab mõned eksklusiivsed nõuanded, kuidas tagada su auto kliimaseadme optimaalne toimimine igas olukorras. Kliimaseade kogub tolmu, mustust ja mikroobe aja jooksul. KwMotorsi eksperdid soovitavad regulaarselt puhastada kliimaseadme filtreid ja kanaleid, et tagada õhu puhtus ja vältida ebameeldivaid lõhnu. Madal külmaaine tase võib vähendada kliimaseadme

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.