Rohkema info nägemiseks:

GLOBAL TELECOM INVEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 298; jälgijaid - 0. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta GLOBAL TELECOM INVEST kohta arvamuslugu!"

GLOBAL TELECOM INVEST OÜ hetkeolukord

Juba 298 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Osanike otsusega jagati 2021. aastal ettevõte TOP Connect OÜ kaheks ja jagunemise tulemusena alustas 14.12.2021 tegevust uus ettevõte

Global Telecom Invest OÜ. Vastavalt jagunemislepingule jagati bilanss seisuga 30.11.2021 ja uude ettevõttese liikusid kõik tütarettevõtted, välja antud laenud, saamata intressid ja muud nõuded, mõned põhivarad ning 1 klient ja 1 töötaja.

Esimestel kuudel osutati seega ka telekommunikatsiooniteenuseid kliendile, kuid hiljem see klient müüdi tagasi OÜ Top Connectile ja edasi jätkas Global Telecom Invest OÜ oma tegevust vaid valdus- ja investeerimisfirmana.

Esimesel tegevusperioodil 14.12.2021-31.12.2022 oli käive 305 TEUR ja kasum 853 TEUR.

Töötajate palgakulud koos sotsiaalmaksudega olid 55 TEUR ja aruande esitamise hetkel ettevõttel enam töötajaid ei ole. Kogu töö ostetakse sisse teenuse korras.

Selleks, et maandada riske, investeerib ettevõte oma raha erinevates valuutades (EUR, USD, CAD). Nii saab vältida suuremat kriisi ühe või teise valuuta kukkumise tagajärjel. Kuna ettevõte investeerib raha erinevates valuutades, siis suurt mõju avaldab valuutakursside mõju.

Põhimõtteliselt paigutab ettevõte raha pankadesse hoiustena. Tegevuse tsüklilisus seisneb selles, et raha paigutatakse panka deposiidina, mis jääb sinna teatud ajaks, naaseb siis ettevõtte kontole ja seejärel jälle pannakse see uuesti panka järgmise deposiidina.

Makromajanduslikud tingimused ja investeerimiskeskkond võivad varieeruda sõltuvalt erinevatest teguritest, sealhulgas globaalsest majandusest, riiklikest poliitikatest ja geopoliitilisetest sündmustest. Ettevõttel on investeeringud tütarettevõtetesse, mis asuvad Eestis, Lätis ja

Leedus. 2022. aastal nende riikide territooriumil sõjategevust ei toimunud. Sõjaline konflikt Venemaa ja Ukraina vahel ettevõtte tegevust ei mõjutanud.

2023. aastal jätkatakse valdusfirmana.

GLOBAL TELECOM INVEST OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.