Rohkema info nägemiseks:

AMSTORM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume laia valikut autoremonti ja hooldustöid, alates kliima täitmisest ja diagnostikast kuni spetsialiseeritud teenusteni nagu generaatorite ja starterite remont.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Sõiduki hooldamine ja remontimine pole lihtsalt tehnika küsimus, vaid ka usalduse küsimus. Kui otsite partnerit, kes mitte ainult ei paku kvaliteetset teenust, vaid ka mõistab teie vajadusi ja ootusi, siis on AMSTORM OÜ just see, keda olete otsinud.

Asudes sammudesse kõigest kliima täitmise ja diagnostika poole ning ulatudes tehniliselt keerukamate teenusteni nagu generaatorite ja starterite remont, on AMSTORM OÜ eesmärk olla teie sõiduki kõikides vajadustes teie kõrval. Meie meeskond on koolitatud ja pühendunud tagama, et iga auto, mis meie hoolduse all on, saab parima võimaliku hoole ja tähelepanu.

Kuid me ei piirdu ainult remonditöödega. Meie teenused hõlmavad ka regulaarset hooldust ja kontrolli, et teie sõiduk püsiks optimaalses seisukorras. Oleme teie kõrval sõiduki iga sammu juures, alates esmasest diagnostikast kuni viimase kruvi kinnitamiseni.

Meie pikaajaline kogemus ja pühendumus kvaliteedile tähendab, et saate meilt alati oodata parimat. Me mõistame, kui oluline on teie jaoks teie sõiduki toimimine ja turvalisus, ning me oleme siin, et tagada, et teie sõiduk on alati parimas võimalikus seisukorras.

Kui olete huvitatud meie teenustest või soovite lisateavet selle kohta, mida me pakume, siis oleksime väga tänulikud, kui võtaksite meiega ühendust. Ootame innukalt võimalust teid teenindada ja tutvustada teile AMSTORM OÜ kvaliteeti ja pühendumust.

Võtke meiega ühendust ja broneerige aeg oma sõidukile juba täna!

amstorm@mail.ee
+372 502 6125

AMSTORM OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart K.

Vahetasin AMSTORMis hammasrihmad ja olen väga rahul.

- Jüri L.

Lasin teha õlivahetuse ja diagnostika - tipptasemel teenindus!

- Liina T.

Täitsid kliimasüsteemi ja nüüd on suvi jälle mõnus. Soovitan!

AMSTORM OÜ tegevusaruanne 2022

AMstorm OÜ on ettevõte, mis on spetsialiseerunud sõidukite remondile. Selle põhitegevusala on sõidukite remont, kuid ettevõte on laiendanud oma tegevusvaldkonda ka metsa ülestöötamisele. AMstorm OÜ on tuntud oma kõrge kvaliteediga töö poolest. Nad on pühendunud sellele, et iga sõiduk, mis nende töökojast väljub, oleks parimas võimalikus seisukorras. Nad mõistavad, kui oluline on sõiduki hea seisukord, ja seetõttu pööravad nad suurt tähelepanu detailidele. Lisaks sõidukite remondile tegeleb AMstorm OÜ ka metsa ülestöötamisega. See on tegevus, mis hõlmab metsa majandamist ja selle ressursside

Dropdown

kõik artiklid

Mis on generaator?

Generaator on üks olulisemaid komponente teie sõiduki elektrisüsteemis. See tagab, et teie auto aku laetakse sõidu ajal ja varustab elektrilise energiaga kõiki
ssb.ee
Generaator on üks olulisemaid komponente teie sõiduki elektrisüsteemis. See tagab, et teie auto aku laetakse sõidu ajal ja varustab elektrilise energiaga kõiki sõiduki elektrilisi seadmeid. Kui generaator ei tööta korralikult, võib see põhjustada mitmeid probleeme, sealhulgas auto käivitamise raskusi. Selles artiklis käsitleme auto generaatorite remonti ja selle olulisust. Generaator on seade, mis muundab mehaanilise energia elektrienergiaks. Kui mootor töötab, ajab see generaatorit, mis omakorda toodab voolu. See vool laeb sõiduki akut ja varustab elektrienergiaga kõiki sõiduki

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.