Rohkema info nägemiseks:

LAPSEVÄLI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 442; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LAPSEVÄLI OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kas oled kunagi mõelnud, kuidas muuta laste mängud põnevamaks ja samal ajal toetada keskkonda? Siin tuleb appi Lapseväli OÜ, et tuua sinu koju lastele parimad mängud ja tarvikud, ilma et peaksid neid ostma. See on rohkem kui lihtsalt ettevõte; see on missioon, mis paneb laste silmad särama ja vanemate südamed rõõmust hõiskama.

Lapseväli OÜ, asutatud pereema ja farmatseudina tuntud Galina Jertsalova poolt, on loodud ideest vähendada jäätmeteket ja toetada jätkusuutlikku elustiili. Meie ettevõte usub, et mänguasjade ja tarvikute uuskasutus on tee õiges suunas. Tänases tarbimisühiskonnas, kus mänguasjad kuhjuvad ja muutuvad kiiresti igavaks, pakume me võimalust rentida kvaliteetseid ja põnevaid mänguasju. Lisaks aitab see säästa aega ja ruumi kodus ning toetab rahakotisõbralikku eluviisi.

Meie laia valiku hulgas leiad kõike, mida su laps vajab, et arendada oma kujutlusvõimet ja õppida maailma tundma. Olgu tegemist Montessori vahendite, muusikariistade, puslede või aktiivsete mängudega - meil on midagi igale vanusegrupile. Iga toode on hoolikalt valitud ja hooldatud, et pakkuda parimat mängukogemust sinu lapsele.

Lapseväli OÜ põhineb veendumusel, et iga lapsevanem on oluline tegur oma lapse arengus. Sellest ideest tuleneb ka meie ettevõtte moto - \"Sinu laps, Sinu valik\". Laste arengule panustamisel saab iga vanem teha teadlikke otsuseid, alustades mänguasjade valikust. Meie eesmärk on toetada sind selles teekonnas, pakkudes mitmekülgseid ja harivaid mänguasju ning tarvikuid.

Meie tellimissüsteem on lihtne ja kiire. Vali meie laiast valikust sobivad mänguasjad ja tarvikud ning broneeri need mugavalt läbi meie veebilehe. Meie meeskond teeb kõik endast oleneva, et tuua valitud esemed sinu koju nii kiiresti kui võimalik. Kui su laps on lõpetanud mängimise, too lihtsalt esemed meile tagasi - me hoolitseme ülejäänu eest.

Kas sul on kodus mänguasju ja tarvikuid, mida su laps enam ei kasuta? Ära lase neil seista tolmu kogudes, anna need meile tagasi! Lapseväli OÜ võtab hea meelega vastu annetusi ja müüb neid edasi, pakkudes teistele lastele võimalust avastada uusi ja põnevaid maailmu.

Kui soovid anda oma panuse jätkusuutlikku tarbimisse ja pakkuda oma lapsele parimaid mängukogemusi, võta meiega ühendust juba täna. Lapseväli OÜ on siin, et muuta sinu ja su lapse maailm lõbusamaks, harivamaks ja keskkonnasõbralikumaks. Teeme koos Sinu lapsepõlvest unustamatult rikkaliku ja nauditava seikluse!

Võta ühendust ja leiame parima lahenduse just sinu pere jaoks!

KONTAKT

LAPSEVÄLI OÜ kontaktid

Mida tuleks silmas pidada valides mänguasju eri vanuses lastele?

Mänguasjad on oluline osa laste igapäevaelust ja nende valik võib olla üsna keeruline. Erinevate mänguasjade valik muutub eriti oluliseks, kui laps kasvab ja tema areng vajab erinevaid väljakutseid. Selles artiklis räägime sellest, mida tuleks silmas pidada valides mänguasju eri vanuses lastele. 0-6 kuud Selles vanuses on mänguasjade valik piiratud, sest lapsed pole veel võimelised teadlikult mängima. Selles vanuses lapsed pigem uurivad oma ümbrust ja avastavad oma kehaosade liikumist. Seega võib valida mänguasju, mis julgustavad nende sensoorset arengut, nagu näiteks pehmed

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas mänguasjad ja mängud lapsi arendavad?

Mänguasjad ja mängud on lapsepõlve oluline osa ning neil on suur mõju lapse arengule. Paljud vanemad mõtlevad, kuidas valida sobivaid mänguasju ja mänge, mis ai
ssb.ee
Mänguasjad ja mängud on lapsepõlve oluline osa ning neil on suur mõju lapse arengule. Paljud vanemad mõtlevad, kuidas valida sobivaid mänguasju ja mänge, mis aitaksid kaasa nende lapse arengule ja õppimisele. Siin on mõned viisid, kuidas mänguasjad ja mängud aitavad lapsi arendada. Kujutlusvõime ja loovus Mänguasjad, mis võimaldavad lastel kasutada oma kujutlusvõimet ja loovust, aitavad neil õppida uusi oskusi ja mõista maailma enda ümber. Näiteks ehitusklotsid ja pusled võivad aidata lastel arendada probleemide lahendamise ja ruumilise mõtlemise oskusi. Samuti võivad kunsti- ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.