Rohkema info nägemiseks:

USALDUSFOND SPECIALIST VC PRIMARY AND SECONDARY FUND II UÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 167; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta USALDUSFOND SPECIALIST VC kohta arvamuslugu!"

USALDUSFOND SPECIALIST VC PRIMARY AND SECONDARY FUND II UÜ hetkeolukord

Juba 167 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Usaldusfond Specialist VC Primary and Secondary Fund II (Fond) on riskikapitalifond, mille eesmärk on investeerida peamiselt varajases staadiumis olevatesse tehnoloogiaettevõtetesse, mis on asutatud Euroopa Liidus (põhifookusega Eestis, Lätis, Leedus ja Soomes asutatud ettevõtetel aga ka Ukrainast pärit ettevõtjate poolt asutatud ettevõtted).

Fond on asutatud 2021. aasta lõpul ning selle lõplikuks suuruseks 2022. aasta lõpu seisuga on €50 295 699. Fondi suuremate investorite hulka kuuluvad Euroopa Investeerimisfond, fondijuhtide valdusfirma, LHV pensionifondid ning mitmed varahaldusfirmad Eestist, Soomest ning

Leedust. Fondi investorite hulgas on ka rohkelt regiooni tehnoloogiaettevõtjaid.

Esimesel tegevusaastal hindas fond ligikaudu 900 investeerimisvõimalust ja tegi 12 investeeringut: Bolt Technology OÜ, Fractory Solutions OÜ,

CybExer Technologies OÜ, Certific OÜ, Supersimple Technology OÜ, Kilo grupe UAB, Veriff Inc, Yaga OÜ, MeetFrank OÜ, FIND.Fashion OÜ,

MultiCharge OÜ ning Better Medicine OÜ.

Fondijuhiks on Specialist Fund Management OÜ, registrikood 16156922 (finantsinspektsioonis registreeritud alternatiivse investeerimisfondi valitsejana).

2023. aastal jätkab fond aktiivset investeerimist, keskendudes peamiselt pre-seed/seed investeeringu võimalustele sihtriikides.

USALDUSFOND SPECIALIST VC PRIMARY AND SECONDARY FUND II UÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.