Rohkema info nägemiseks:

STRATUS KINNISVARA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 261; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta STRATUS KINNISVARA OÜ kohta arvamuslugu!"

STRATUS KINNISVARA OÜ hetkeolukord

Juba 261 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Stratus Kinnisvara OÜ on asutatud 20.12.2021. Siia on jagunenud valdusettevõtetest Ivard OÜ ja Kerme Investeeringud OÜ kõik kinnisvara arenduse ja ärikinnisvara haldavad ettevõtted. Ettevõtte asutajad ja koostööpartnerid omavad kinnisvara valdkonnast tegutsemises pikaajalist kogemust.

Stratus Kinnisvara OÜ konsolideerimisgrupp koosneb emaettevõttest Stratus Kinnisvara OÜ ning 100% osalusega tütarettevõttest OÜ 4D

Capital Management, 95% osalusega tütarettevõttest OÜ Kassi Kvartal ja 59,6% osalusega Laagri Kinnisvara OÜ.

Möödunud aruandlusperioodi peamiseks märksõnadeks kujunesid sõda Ukrainas, kõrge inflatsioon ja energiahindade volatiilsus. Kuigi määramatust on ettevõtluskeskkonnas palju, oleme tuleviku osas mõõdukalt optimistlikud. Intressimäärade tõstmine keskpangade poolt on pidurdanud inflatsiooni, tööjõuturg püsib tugev ja energiaturul on leitud uus tarneahelaid. Kuigi probleeme jagub veel mitmeks aastaks, ei pruugi probleemide sügavus olla nii ulatuslik kui veel aasta tagasi paistis. Jälgime ettevaatlikult intressikeskkonda ja selle mõju Stratus Kinnisvara OÜ portfellis olevatele ettevõtetele. Järgmisel aruandelusperioodil saab intressimäärade tõusust tingitud mõju ja võime turult kapitali kaasata paljude ettevõtete jaoks võtmeküsimuseks.

Stratus Kinnisvara OÜ majandustegevusega ei kaane olulisi keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid, samuti puuduvad ettevõttel olulisel uurimis- ja arendustegevusega seotud projektid.

Stratus Kinnisvara OÜ konsolideerimisgrupi bilansimaht on 29 mln eurot ja majandusaasta kasum 808 tuhat eurot. Emaettevõtte juhatus on üheliikmeline. Järgneval majandusaastal on kavas jätkata investeerimistegevust olemasolevatesse investeerimisobjektidesse.

Peamised suhtarvud

Finantssuhtarv 2022 2021

Omakapitali tootlus 4,7% P/A

Varade tootlus 2,7% P/A

Ärikasumi marginaal 33,6% P/A

Puhaskasumi marginaal 37,1% P/A

Lühiajaliste kohustuste 1,6 P/A kattekordaja

Finanssuhtarvude arvutamise metoodika:

Omakapitali tootlus (%) = Puhaskasum / Keskmine omakapital x 100

Varade tootlus (%) = Puhaskasum / Keskmised varad x 100

Ärikasumi marginaal (%) = Ärikasum / Müügitulu x 100

Puhaskasumi marginaal (%) = Puhaskasum / Müügitulu x 100

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja (korda) = Käibevarad / Lühiajalised kohustused

STRATUS KINNISVARA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.