Rohkema info nägemiseks:

STRATUS KINNISVARA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 313; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta STRATUS KINNISVARA OÜ kohta arvamuslugu!"

STRATUS KINNISVARA OÜ hetkeolukord

Juba 313 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Stratus Kinnisvara OÜ on asutatud 2021. aastal. Siia on jagunenud valdusettevõtetest Ivard OÜ ja Kerme Investeeringud OÜ kõik kinnisvara arenduse ja ärikinnisvara haldavad ettevõtted. Ettevõtte asutajad ja koostööpartnerid omavad kinnisvara valdkonnas tegutsemises pikaajalist kogemust.

Stratus Kinnisvara OÜ konsolideerimisgrupp koosneb emaettevõttest Stratus Kinnisvara OÜ ning 100% osalusega tütarettevõttest 4D Capital

Management OÜ ja Halsi Kinnisvara OÜ, 87% osalusega tütarettevõttest Kassi Kvartal OÜ ja 59,6% osalusega Laagri Kinnisvara OÜ.

Möödunud aruandlusperioodi peamisteks märksõnadeks kujunesid üldine majanduslik ebakindlus mille veduriks olid kõrged intressimäärad ja inflatsioon. Kuigi määramatust on ettevõtluskeskkonnas palju, oleme tuleviku osas mõõdukalt optimistlikud. Intressimäärad on stabiliseerunud ja turu ootus on nende sujuvale langemisele. Tõõjõuturg püsib tugev hoolimata lokaalsematele koondamistele ja energiaturg on võrreldes varasemate periooodidega püsinud stabiilsemana. Jälgime ettevaatlikult intressikeskkonda ja selle mõju Stratus Kinnisvara OÜ portfellis olevatele ettevõtetele. Usume, et intressimäärade langetamise tulemusena paraneb ettevõtete võime kapitali kaasata ja sellest tulenevalt elavneb ka üldine majanduskeskkond.

Stratus Kinnisvara OÜ majandustegevusega ei kaasne olulisi keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid, samuti puuduvad ettevõttel olulised uurimis- ja arendustegevusega seotud projektid.

Stratus Kinnisvara OÜ konsolideerimisgrupi bilansimaht on 42,6 mln eurot ja majandusaasta kasum 7,2 miln eurot. Emaettevõtte juhatus on üheliikmeline. Järgneval majandusaastal on kavas jätkata investeerimistegevust olemasolevatesse investeerimisobjektidesse.

Peamised suhtarvud

Finantssuhtarv 2022 2023

Omakapitali tootlus 5,8% 14,8%

Varade tootlus 3,8% 10,8%

Lühiajaliste kohustuste 1,6 2,8 kattekordaja

Finanssuhtarvude arvutamise metoodika:

Omakapitali tootlus (%) = Puhaskasum / omakapital kokku x 100

Varade tootlus (%) = Puhaskasum /varad x 100

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja (korda) = Käibevarad / Lühiajalised kohustused

STRATUS KINNISVARA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.