Rohkema info nägemiseks:

AISA TÄNAV OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 81; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta AISA TÄNAV OÜ kohta arvamuslugu!"

AISA TÄNAV OÜ hetkeolukord

Juba 81 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Tegevusala

Finantsturgude haldamine

EMTAK kood 66111 (EMTAK 2008)

Ettevõtte põhitegevus on finantsturgudel investeerimine seega ettevõttel pole aktiivset ärilist majandustegevust.

Käibevarad - Kajastab ettevõtte raha pangakontol (LHV) ja lühiajalisi finantsvarasid (Plaan realiseerida 12 kuu jooksul).

Põhivarad - Kajastab ettevõtte aktiivset Börsi portfelli. Ettevõttel ei ole muud põhivara peale finantsinstrumentide. Kuna ettevõttel on pikajaline investeerimisstrateegia siis on nad kajastatud põhivarana (Puudub kindel plaan realiseerida vara 12 kuu jooksul).

Kohustised - Ettevõttel on kuhustisi 20696 euro eest. Tegemist on omaniku laenuga ettevõttele, finantseerida ettevõtte finantstegevust

Pikaajaline kohustis - Võetud arvele pikajalise kohustisena kuna puudub selge tagasimakse graafik.

Omakapital - Kuigi ettevõtte tegi 2022 aastaga 6930 eurot kahjumit siis ei ole see ettevõttele jätkamise seisukohalt problemaatiline. Ettevõtte omab jätkuvalt finantsvarasid aktsiate näol mida on endiselt võimalik õiglases väärtuses realiseerida. Ettevõttel ei ole vajadust hakata varasid realiseerima kuigi jooksev aasta on kahjumis. Kõik ettevõtte jooksvad kohustused saavad täidetud likviidsetest vahenditest nagu raha.

AISA TÄNAV OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.