Rohkema info nägemiseks:

JOBEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Teeme teie kodused siseviimistlustööd suure hoolega ära. Meie eesmärgiks on tagada kliendi rahulolu ja kvaliteetne tulemus.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Jobest on ettevõte, mis on pühendunud teie kodu kaunimaks muutmisele. Oleme spetsialiseerunud siseviimistlus- ja maalritöödele ning pakume kvaliteetseid teenuseid, mis aitavad teil luua unistuste kodu.

Meie meeskond on täis kirglikke ja kogenud professionaale, kes on valmis võtma ette igasuguseid projekte, olgu need siis suured või väikesed. Meie eesmärk on muuta teie kodu hubaseks ja stiilseks paigaks, kus tunnete end alati hästi.

Jobesti filosoofia keskmes on kvaliteet ja täpsus. Me ei tee kompromisse töö kvaliteedis ning püüame alati ületada teie ootusi. Meie siseviimistlus- ja maalritööd rõhutavad teie kodu parimaid omadusi ning loovad keskkonna, mis peegeldab teie isikupära.

Kui soovite, et teie kodu saaks uueks eluks valmis, siis usaldage Jobesti meeskonda. Oleme siin, et teid aidata, ja meie teenused on alati teie käsutuses.

Kontakt:
jobest.fi@gmail.com
+3725141850

JOBEST OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Sven L.

Töö lõpptulemus on suurepärane!

- Raivo K.

Tiim tegi tööd kiiresti ja hoolsalt, soovitan!

- Ene F.

Jäin väga rahule.

Maalritööd: kunst, mis muudab teie kodu erilisemaks

Teie kodu on teie kunstigalerii, kus seinad on tühjad lõuendid, oodates värvi ja loovust, et muuta need tõeliseks kunstiteoseks. Maalritööd on see, mis annab teie kodule karakteri ja isikupära. See on viis, kuidas väljendada oma stiili, luua meeleolu ja muuta igapäevased ruumid eriliseks. Selles artiklis uurime maalritööde võlu ning jagame nõuandeid ja ideid, kuidas muuta teie kodu kunstipärasesse oaasi. Maalritööde kõige silmapaistvam element on ilmselt värvivalik. Värvid mõjutavad meie meeleolu ja tundeid ning võivad muuta ruumi tunduvalt suuremaks, väiksemaks, soojemaks või jahedamaks.

Dropdown

kõik artiklid

Siseviimistlus: teie kodu isikupärase ilu peegel

Kodu on koht, kus me veedame suure osa oma elust, ja seetõttu on loomulik soovida, et see oleks just selline, nagu meie hinge peegeldus. Siseviimistlus on kunst
ssb.ee
Kodu on koht, kus me veedame suure osa oma elust, ja seetõttu on loomulik soovida, et see oleks just selline, nagu meie hinge peegeldus. Siseviimistlus on kunst, mis muudab meie kodu ilusaks, funktsionaalseks ja isikupäraseks. See on võimalus luua ruum, mis kõnetab meid igapäevaselt ja annab meile rahu. Selles artiklis uurime siseviimistluse maailma ning jagame nõuandeid ja ideid, kuidas muuta teie kodu tõeliselt eriliseks paigaks. Siseviimistlus on rohkem kui lihtsalt seinavärv ja mööbli valik. See on kunst, mis nõuab kujutlusvõimet, oskust mängida värvide ja tekstuuridega ning arusaamist

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.