Rohkema info nägemiseks:

FARM VITAMINS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 310; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 10+ "Kirjuta FARM VITAMINS OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

FARM VITAMINS OÜ usub, et farmiloomade ja -lindude tervis on teie farmi õitsengu seisukohalt ülioluline. Meie teekond algas lihtsa, kuid sügava missiooniga: pakkuda preemiumklassi söödalisandeid ja suukaudseid lahuseid, mis vastavad teie kariloomade ainulaadsetele toitumisvajadustele. Mõistame, et iga loom on farmi ökosüsteemi lahutamatu osa, ja meie tooted on loodud selleks, et tagada nende heaolu.

Meie Profivet toodete valik on põhjaliku uurimistöö ja sügava mõistmise tulemus loomade toitumisest. Alates lehmadele, veistele, vasikatele kuni sigadele, ja söödalisandid lammastele kuni söödalisandid kitsedele, oleme välja töötanud kohandatud lahendused, et toetada iga liigi tervist ja kasvu. Meie pakkumiste hulka kuuluvad mitmesugused suukaudsed lahused nagu A+ Oral, B-Complex Oral ja Electolyte Oral, mis on formuleeritud, et käsitleda spetsiifilisi toitumisnõudeid ja parandada üldist heaolu.

Meie pühendumus kvaliteedile ja tõhususele on ilmne igas pudelis. Olgu selleks immuunsuse tugevdamine, stressijuhtimine Stressless Oral abil või oluliste vitamiinide ja mineraalide pakkumine E+Se Oral ja Ca+ Oral kaudu, meie tooted on loodud andma käegakatsutavaid tulemusi. Oleme uhked, et oleme põllumeeste usaldusväärne partner, tagades, et nende loomad ei ela mitte ainult üle, vaid õitsevad.

Meie toodete hankimine on vaevatu. Esitage oma tellimus aadressil info@farmvitamins.eu, helistage meile numbril +372 5855 7025 või ostke otse meie e-poest, kus arve genereeritakse automaatselt kassas. Lisaks on meie tooted saadaval meie hinnatud edasimüüjate kaudu, ait24.ee ja Pecador OÜ.

Liituge meiega meie missioonis tõsta loomatervise standardeid. FARM VITAMINS OÜga ei osta te lihtsalt toodet; investeerite oma farmi elujõulisuse ja külluse tulevikku.

Kontakt

FARM VITAMINS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kati K.

Tänu FARM VITAMINS OÜ-le on mu loomade heaolu parem kui kunagi varem!

- Paul S.

Olen näinud märkimisväärset erinevust oma karja tervises alates Profivet'i kasutamisest!

- Kaupo T.

Profivet'i tooted on mu kariloomade tervise muutnud!

Kuidas mõjutab vitamiin D3 luude tervist ja kaltsiumi imendumist lindudel?

Vitamiinid on orgaanilised ühendid, mis on hädavajalikud lindude nõuetekohaseks kasvuks, arenguks ja üldiseks terviseks. Nad mängivad olulist rolli ainevahetusprotsessides, immuunfunktsioonis ja paljunemises. Tasakaalustatud toitumine, mis on rikastatud oluliste vitamiinidega, tagab, et linnud suudavad säilitada kõrge tootlikkuse, vastupanu haigustele ja saavutada optimaalsed kasvumäärad. Vitamiinipuuduse tunnuste äratundmine lindudel on võtmetähtsusega pikaajaliste terviseprobleemide ennetamisel. Sümptomid võivad varieeruda kehvast kasvust ja hauduvusest kuni immuunsüsteemi pärssimise ja

Dropdown

kõik artiklid

Milline on elektrolüütide roll seedimise, hüdratsiooni ja ainevahetuse protsessides?

Elektrolüüdid on kehas olevad mineraalid, mis kannavad elektrilaengut. Need on hädavajalikud keharakkude vedeliku tasakaalu säilitamiseks ja on olulised mitmesu
ssb.ee
Elektrolüüdid on kehas olevad mineraalid, mis kannavad elektrilaengut. Need on hädavajalikud keharakkude vedeliku tasakaalu säilitamiseks ja on olulised mitmesuguste füsioloogiliste protsesside jaoks, sealhulgas närvifunktsiooni ja lihaste kokkutõmbumise jaoks. Põllumajandusloomadel on elektrolüüdid sama olulised kui inimestel tervise hoidmiseks ning kasvu ja tootlikkuse toetamiseks. Põllumajandusloomade jaoks on elektrolüüdid hüdratsiooni, seedimise ja üldiste ainevahetusfunktsioonide jaoks hädavajalikud. Need aitavad reguleerida pH taset, toimetavad toitaineid rakkudesse ja jääkprodukte

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.