Rohkema info nägemiseks:

BULPTEE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tere! Minu nimi on Maksim ja mina olen UX/UI disainer ja WordPress arendaja. Oma karjääri alustasin veebidisainerina, kuid päris kiiresti sain aru, et soovin edasi areneda ja hakkasin õppima, kuidas luua veebilehti kasutades WordPressi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast digitaalsesse maailma, kus teie visioon kohtub innovatsiooniga. BULPTEE OÜ juures ei ole me lihtsalt ettevõte; oleme teie veebikohaloleku arhitektid, teie digitaalse identiteedi meistrid ja teie virtuaalse kasvu strateegid. Meie missioon on lihtne, kuid mõjukas: Meie erialaks on kohandatud veebisaitide loomine, veebiplatvormide haldamine ja digitaalse kasvu edendamine.

Meie teekond algas disainikire ja funktsionaalsusele pühendumisega, mida juhtis Maksim, kogenud UX/UI disainer ja WordPressi arendaja. Veebidisaini alguspäevadest oleme kiiresti arenenud, omaks võttes veebiarenduse keerukused ja digitaalse turunduse nüansid. Täna oleme uhked, et meil on üle kolme aasta kogemust disainis, arenduses ja projektijuhtimises, olles aidanud enam kui 40 ettevõttel veebis õitseda.

Meie ekspertiis ei seisne ainult visuaalselt lummavate veebisaitide loomises, vaid ka tagamises, et need on teie ettevõtte jaoks võimsad tööriistad. Me kasutame tipptasemel pluginaid nagu Elementor Pro, Woocommerce, WPML, Unlimited Elements, WP Rocket, WebP Converter, Advanced Custom Fields, Yoast SEO ja Shop Engine, et luua lahendusi, mis on mitte ainult ilusad, vaid ka tugevad ja SEO-sõbralikud.

Meie portfell on meie oskuste tunnistus, esitledes projekte ühelehelistest veebisaitidest keerukate e-kaubanduse platvormideni ja kõike selle vahel. Oleme oma oskusi lihvinud suures IT-ettevõttes, õppides ehitama veebisaite Figma disainidest, mallipõhistest saitidest, veebipoodidest Woocommerce'iga, broneerimissüsteemidest, Chatbot ehitajatest ja paljust muust.

Kõrgeimate veebiagentuuri standardite järgimisele pühendununa pakume oma klientidele parimaid lahendusi parimate hindadega. Olgu teil vaja ühelehelist veebisaiti, mitmelehelist saiti või põhjalikku veebipoodi ja kataloogi, oleme varustatud teie digitaalsete püüdluste elluviimiseks.

Võtke meiega ühendust juba täna ja asugem teele Digitaalse edu kujundamise! Võtke ühendust aadressil info@elizium.ee või helistage meile numbril +372 5019141. Avastage, kuidas BULPTEE OÜ saab muuta teie digitaalset jalajälge ja viia teie ettevõtte edasi.

BULPTEE OÜ kontaktid

BULPTEE OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Bulptee alustas majandustegevust 2021 aastat 2022. aasta müügitulu oli 12 179 (2021: 0) eurot 2022 aasta lõppes kasumiga 3 221 eurot (2021: kasum 0). Aruandeperioodil oli Bulptee OÜ keskmine töötajate arv 0 töötajat Bulptee OÜ juhatus koosneb uhest liikmest. Juhatuse liikmele aruandeperioodil tasusid makstud ei ole.

Dropdown

kõik artiklid

5 põhjust, miks kohandatud veebidisain võidab mallide üle

Kui tuleb veebilehe loomisele, seisavad ettevõtted olulise valiku ees: kas nad peaksid valima kohandatud veebidisaini või kasutama valmismalli? See otsus võib o
ssb.ee
Kui tuleb veebilehe loomisele, seisavad ettevõtted olulise valiku ees: kas nad peaksid valima kohandatud veebidisaini või kasutama valmismalli? See otsus võib oluliselt mõjutada nende veebikohalolu ja üldist brändi kuvandit. Veebidisain ei ole ainult esteetika; see on oluline osa ettevõtte veebistrateegiast. Hästi kujundatud veebileht võib aidata meelitada ja hoida kliente, luua usaldusväärsust ja suurendada müüki. Põhjus 1: Kohandatud teie brändi identiteedile Kohandatud veebidisain võimaldab luua veebilehe, mis tõeliselt peegeldab teie brändi identiteeti. Erinevalt mallidest, mis võivad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.