Rohkema info nägemiseks:

PROKOLIMINE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume laia valikut teenuseid, mis hõlmavad mööbli kokkupanekut, elektroonikaseadmete paigaldust, mööbli demonteerimist, transporti, utiliseerimist ning kodu interjööri korrastamist ja remonti.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie meeskonna liikmed on oma ala eksperdid, kes omavad laialdasi teadmisi erinevate mööblitüüpide ja -brändide kohta. Meie eesmärk on mitte ainult tagada mööbli funktsionaalsus, vaid ka viimistleda see visuaalselt veatuks, aidates teil luua ideaalse ruumi, mida olete alati unistanud. Teie rahulolu on meie jaoks ülioluline, ja me paneme alati oma parima, et täita teie ootusi ning muuta teie elu lihtsamaks ja kodu või kontor kaunimaks.

Meie teenused

Paigaldusprofi spetsialiseerub mööbli kokkupaneku ja paigalduse teenustele, pakkudes teile kvaliteetset abi iga mööblieseme kasutusele võtmisel. Kas teil on vaja abi mööbli kokkupanekul, kontorimööbli paigaldamisel või eritellimusmööbli komplekteerimisel? Oleme teie jaoks olemas!

Meie teenused hõlmavad täpset ja kiiret mööbli kokkupanekut, paigaldust ja vajadusel ka mööbli demonteerimist ja transporti. Me mõistame, et iga kliendi vajadused on erinevad, ja seetõttu oleme paindlikud ning valmis kohandama meie teenuseid vastavalt teie soovidele ja ajakavale.

Teie rahulolu on meie edu võti ja me ei jäta kunagi ühtegi detaili tähelepanuta. Usaldage meid oma mööbli paigaldusega ja laske meil tuua teie ruumi mugavus!

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

PROKOLIMINE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kersti K.

Mööbli paigaldamise ja kokkupaneku protsess oli väga kiire ja kvaliteetne. Suur tänu!

- Gunnar G.

Töö oli hästi tehtud, ei osanud midagi paremat oodata! Kõigele lisaks kiire ja sõbralik teenindus.

- Jaanika J.

Olen väga rahul Paigaldusproffi teenustega, hind ka väga hea. Soovitan!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas saab meie ettevõte aidata Teid mööbli kokkupanekul?

Paigaldusproff on spetsialiseerunud mööbli kokkupaneku ja paigalduse teenustele, olgu selleks kontorimööbel või eritellimusmööbel. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes suudavad tagada, et iga teie mööbliese oleks kokku pandud täpsuse ja professionaalsusega. Me ei piirdu vaid funktsionaalsusega; meie eesmärk on muuta teie ruum ka visuaalselt veatuks, et saaksite nautida kauni mööbli esteetikat oma igapäevaelus. Meie teenused: Külastades meie veebilehte, leiate teavet meie mitmekülgsete teenuste kohta, mis hõlmavad täpset mööbli kokkupanekut, paigaldust ja vajadusel ka mööbli

Dropdown

kõik artiklid

Miks valida Paigaldusprofid - Mööbli kokkupanek ja paigaldus Tartus ning Lõuna-Eestis?

Kui olete kunagi seisnud mööblikarbi ees, mis on täis osi ja juhendeid, mille järgi tundub mööbli kokkupanemine nagu pusle lahendamine, siis teate, kui väärtusl
ssb.ee
Kui olete kunagi seisnud mööblikarbi ees, mis on täis osi ja juhendeid, mille järgi tundub mööbli kokkupanemine nagu pusle lahendamine, siis teate, kui väärtuslik võib olla professionaalne abi. Paigaldusprofid on just need eksperdid, keda võiksite kaaluda, kui otsite mööbli kokkupaneku ja paigalduse teenust Tartus ja Lõuna-Eestis. Selles artiklis vaatleme, miks Paigaldusprofid on teie jaoks õige valik. 1. Kogemus ja ekspertiis: Paigaldusprofid on olnud mööbli kokkupaneku ja paigalduse valdkonnas juba pikka aega. Meie meeskonnal on laialdased kogemused ning me oleme hoolikalt koolitatud,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.