Rohkema info nägemiseks:

SOLERON ENERGY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 105; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SOLERON ENERGY OÜ kohta arvamuslugu!"

SOLERON ENERGY OÜ hetkeolukord

Juba 105 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

OÜ Soleron Energy alustas energia salvestuslahenduste müügi- ja juhtimisteenuste osutamist 2023. aastal. Ettevõtte peamiseks tegevusalaks on LFP akudel põhineva elektrienergia salvestamise ja juhtimise teenuse osutamine, mis sisaldab kliendi elektrienergia tootmise ja tarbimise andmete analüüsi ja mudelite koostamist, sobiva mahutavusega ja võimsusega salvestussüsteemi projekteerimist ja paigaldamist ning paigaldatud süsteemi juhtimisteenuse osutamist.

2023. aastal võideti riigihange, mille käigus paigaldati kliendile 500 kW inverteriga konteinerpõhine salvestuslahendus, mahutavusega 590 kWh.

Samuti alustati Soleron EMS juhtimistarkvara väljatöötamist, mille abil on võimalik salvestusprotsesse juhtida NordPool börsihinna vastu ja osaleda salvestuslahendusega paindlikkusturul.

Parimate lahenduste turule toomiseks alustati läbirääkimist aku- ja inverteritootjate Vilion, Megarevo ja Hysone kaubamärkide omanikega, esinduslepingud sõlmiti 2024 aastal.

Edukaks tegusemiseks on loodud koostöövõrgustik, mis katab elektripaigaldiste projekteerimisest kuni paigaldamise ja seadistamiseni.

Juhitmisteenuse osutamisel kasutatakse Soleron 'EMS tarkvara, mis põhineb kliendi tarbimisharjumusi ning tootmise prognoosi ja NordPool hinnataset arvestaval algoritmil. Tarkvara võimaldab agregeerida erinevaid salvestuslahendusi ja pakkda teenuseid paindlikkusturul.

Teet Kukk

OÜ Soleron Energy

Juhatuse liige

SOLERON ENERGY OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.