Rohkema info nägemiseks:

MK TRADING ESTONIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme Tartu Avanti rent masinatega valmis aitama Teil lahendada kõik masinaprobleemid. Meil on erinevaid masinaid, alates pinnase töötlemisest kuni trummelniidukini. Broneerimine ja täpsem info telefonil 53424351.
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan K.

Tartu Avanti rent Masinad pakub hea hinna ja suurepärase teeninduse. Erilist tähelepanu pööratakse iga kliendi nõuetele ja soovidele. Ma olen väga rahul ja soovitan neid ka teistele!

- Mari L.

Tartu Avanti rent Masinad pakub uskumatult suure valiku masinaid ja meeldivat teenindust. Mul oli väga hea meel, et mulle nii kiiresti abi osutati ja kõik minu ettepanekud arvestati.

- Kadri P.

Tartu Avanti rent Masinad on väga kvaliteetne ja professionaalne firma. Mul oli väga hea meel, et mulle pakuti suurepärast lahendust ja sain masinad kiiresti kätte.

MK TRADING ESTONIA OÜ tegevusaruanne 2022

MK Trading Estonia OÜ on ettevõte, mis alustas oma tegevust 2022. aastal. Selle põhitegevus on ehitusmasinate rent, mis on oluline sektor Eesti ehitusturul. Kuid 2022. aasta ei läinud päris nii, nagu ettevõte oli esialgu planeerinud. Tänu ehitusmasinate tarnete hilinemisele muutus kogu ettevõtte tegevusplaan. See tõi kaasa mitmeid väljakutseid ja muutis 2022. aasta ettevalmistusaastaks järgmiseks aastaks, 2023. aastaks. Sellest tulenevalt tekkis ettevõttel negatiivne omakapital, mis on olukord, kus ettevõtte kohustused ületavad selle varad. Kuid MK Trading Estonia OÜ ei lase end sellest

Dropdown

kõik artiklid

Kes me oleme ja millega tegeleme?

Kaasaegne maailm on täis erinevaid väljakutseid ja ülesandeid, mis nõuavad tõhusaid lahendusi. Üks oluline aspekt nende ülesannete lahendamisel on õige tehnikag
ssb.ee
Kaasaegne maailm on täis erinevaid väljakutseid ja ülesandeid, mis nõuavad tõhusaid lahendusi. Üks oluline aspekt nende ülesannete lahendamisel on õige tehnikaga varustamine.  Meie ettevõte: Avant masinate rent Tartus Meie ettevõte on asutatud eesmärgiga pakkuda kohalikele ettevõtetele, põllumajandusettevõtetele, eraklientidele ja teistele huvilistele kiiret ja lihtsat juurdepääsu mitmesugustele Avant masinatele. Me mõistame, et igal kliendil on erinevad vajadused ning seetõttu oleme loonud laia masinate valiku, et igaüks saaks leida enda jaoks sobiva lahenduse. Meie tegevusvaldkond:

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.