Rohkema info nägemiseks:

AIAHOIDJA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume Sulle kuivatatud lilli ja lilleseadete valmistamiseks vajalikke tarvikuid. Kuivatatud lillede ilu on võrdväärne värskete lilledega, nõuavad vähe hoolt ja kestavad kaua. Meisterda ise kimp või vali mõni meie tehtud kimpudest!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Kuivlillede imelisse maailma, kus loodus saab uue elu, ja ilu ei tunne aega ega piire! Meie ettevõte südameks on soov tuua Sinuni mitte lihtsalt lilled, vaid aegumatut ilu ja elegantsi, mis kestavad kauem kui ükski värskelt lõigatud õis. Kuivlilled on meie kirg ning me jagame seda armastust Sinuga, pakkudes mitmekülgseid kuivatatud lilli ja lilleseadete valmistamiseks vajalikke tarvikuid.

Kuivatatud lilled kannavad endas looduslikku ilu, mis on võrdväärne värskete lilledega, kuid neil on midagi enamat – nad nõuavad minimaalselt hoolt, püsides samal ajal lummavalt ilusana. Kuivlillede võlu seisneb nende ajatuses. Need on justkui hetked, mis on püütud aega, pakkudes Sulle võimalust luua erakordseid lilleseadeid, mis kestavad aastaid. Meie eesmärk on tagada, et iga loodud lilleseade oleks mitte ainult ajatu, vaid ka imeline, tuues Sinu ruumi soojust ja hubasust.

Meie pühendumus looduslikule ilule, kvaliteedile ja Sinu rahulolule on see, mis teeb meist parima valiku kuivatatud lillede ja lilleseadete tarvikute maailmas. Meie meeskond koosneb kirglikest professionaalidest, kes armastavad lilli ja loovad iga lilleseade südame ja hoolikusega. Oleme uhked oma kvaliteetsete toodete üle, mis on valmistatud parimatest kuivatatud lilledest ning kestvatest materjalidest.

Oleme siin, et aidata Sul luua ruumi, mis on täidetud aegumatu ilu ja loodusliku võluga. Vali Kuivlilled – tee oma kodu elavaks kunstiteoseks, mis peegeldab just Sinu ainulaadset stiili ja elegantsi!

Koduleht

AIAHOIDJA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Katrin K.

Imeilus valik õisi! Kodu saab kindlasti kaunimaks.

- Lilian R.

Väga lihtne oli tellida ja ootan juba pakki!

- Johannes P.

Väga äge idee ja suur valik!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuivatatud lilled – looduse püsiv ilu

Looduse võlu on võimsas, ja miski ei kajasta seda ilu paremini kui kuivatatud lilled. Praegu on kuivatatud lilleseaded saanud ülimalt populaarseks ning nende võidukäigu taga on mitu head põhjust. Üks nendest on nende uskumatu vastupidavus – need õrnad loodusimed võivad kesta mitmeid aastaid, kui neid hoitakse õigesti. Lisaks nõuavad nad praktiliselt olematut hoolt, võimaldades nautida looduse ilu ilma igapäevaste kohustusteta. Üks suurimaid eeliseid, mis kaasneb kuivatatud lilleseadetega, on nende püsivus. Traditsioonilised lilled võivad kiiresti närbuma hakata, kuid kuivatatud lilled

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas luua kuivatatud lilledest ilus kimp?

Kuivatatud lilleseadete loomine muutub lihtsaks, kui järgid mõningaid olulisi samme. Alusta materjalide ettevalmistamisest, kohendades õrnalt varsi ja lehti, et
ssb.ee
Kuivatatud lilleseadete loomine muutub lihtsaks, kui järgid mõningaid olulisi samme. Alusta materjalide ettevalmistamisest, kohendades õrnalt varsi ja lehti, et luua lopsakas välimus. Kimbu kokkupanekul mõtle hoolikalt läbi soovitud stiil ja alusta roheliste ning tekstuurielementide lisamisega enne fookuslilledega jätkamist. Oluline on säilitada tasakaal ja ühtlus, asetades uued taimed diagonaalselt ning töödelgedes kõiki külgi järjekindlalt. Kui miski ei õnnestu, ärge heituge. Andke endale aega, võtke paus ja naaske loomingu juurde rahulikumalt meelestatuna. Harjutamine viib meistriks ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.