Rohkema info nägemiseks:

PEREARST SERGEI FJODOROV OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 349; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PEREARST SERGEI FJODOROV kohta arvamuslugu!"

PEREARST SERGEI FJODOROV OÜ hetkeolukord

Juba 349 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

01.03.2022. alustasin päris oma praksisega Perearst Sergei Fjodorov OÜ nime alt. Alates 01.03.2022 toimuvad vastuvõtud Sõle 16 esimesel korrusel. Paranevad vastuvõtutingimused, diagnostikavõimalused, .Hoolin igast oma patsiendist ja teen seda parima võimaliku teeninduse nimel.

1 Ülevaade olulistest sündmustest majandusaastal: 2022 aastal jätkas ettevõte perearsti teenuse pakkumist peamiselt olemasolevatele patsientidele.

Ettevõtte eesmärgiks oli operatiivse ja kvaliteetse perearstiteenuse pakkumine, mis ettevõtte juhatuse arvates ka täideti.

2. Ülevaade eeldatavatest arengusuundadest järgmisel majandusaastal:

Ettevõttel on plaanis tegevust vähemalt samas mahus nagu 2022 aastal ka järgmisel majandusaastal jätkata. Plaan on tõsta teenuse kvaliteeti ja kiirust, mida peaksid toetama investeeringud meditsiiniseadmetesse 3. Peamisi tegevusvaldkondi:

Ettevõtte peamiseks tegevusvaldkonnaks on perearstiteenuse pakkumine patsientidele.

4. Aruandeaasta olulisemaid investeeringuid ja planeeritavaid investeeringuid: ettevõttel on plaanis teenuse kvaliteedi tõstmiseks soetada EKG aparaat, krüoteraapia aparaat, CRV ja uriini analüsaatorid, UH Doppler aparaat. Lisaks on plaanis soetada vastuvõturuumi uut mööblit ning uuendada kontoritehnikat (arvuti, kuvar, printer)

PEREARST SERGEI FJODOROV OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.