Rohkema info nägemiseks:

OPTRANS SERVICE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume ehitus- ja aiatöödeks vajalikke teenuseid ja seadmeid, tagades kvaliteetse töö ja rahulolu klientidele

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast OPTRANS SERVICE OÜ maailma, kus efektiivsus ja ekspertiis kohtuvad. Meie juures mõistame, et õige varustus on iga eduka projekti alustala. Olgu teie projektiks maastikukujundus või ehitus, meie ulatuslik ehitustehnika, tööriistade ja maastikukujundusseadmete renditeenus aitab teil saavutada parima tulemuse.

Alates asutamisest oleme pühendunud tippkvaliteediga masinate ja seadmete pakkumisele, mis vastavad kõikidele vajadustele. Meie valikus on kõike alates pinnasetihendajatest ja miniekskavaatoritest kuni alumiiniumtellingute ja redeliteni. Hoiame oma varustust hoolikalt hooldatuna ja ajakohastatuna, tagades usaldusväärsuse ja jõudluse. OPTRANS SERVICE OÜ abil saate hõlpsasti rentida raskeveokeid koos operaatoriga, tööriistu, ehitusseadmeid ja tõsteseadmeid.

Meie missioon on pakkuda laiaulatuslikku renditeenust ehitusmasinatele, tööriistadele ja maastikukujundusseadmetele. See ajendab meid pakkuma paindlikke lahendusi nii eraisikutele kui ka ettevõtetele. Ükskõik kui suur või väike on teie projekt, meie pühendunud meeskond leiab teie vajadustele täiusliku lahenduse. Lisaks pakume ka transporditeenust ja seadmete renti koos operaatoriga, tagades, et teie projektid sujuvad algusest lõpuni.

OPTRANS SERVICE OÜ ei ole pelgalt renditeenus; oleme teie edusammude partner. Meie hiljutised projektid näitavad meie pühendumust kvaliteedile ja kliendirahulolule. Kutsume teid tutvuma meie teenustega ja lubama meil aidata teie projekte edukalt ellu viia. Võtke meiega ühendust juba täna ja kogete professionaalse seadmete rendi lihtsust ja efektiivsust.

Oleme avatud esmaspäevast reedeni 7:30 kuni 17:30 ja laupäeval 9:00 kuni 13:00. Helistage meile numbril (+372) 53300017 või kirjutage info@viimsitehnikarent.ee, et esitada päring või broneerida rent.

Liituge meie rahulolevate klientide hulka ja laske OPTRANS SERVICE OÜ-l olla teie järgmise eduka projekti vundamendiks. Varustame teie projekte edukaks!

Kontakt

OPTRANS SERVICE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kati S.

Tõeliselt professionaalne teenus ja usaldusväärsed masinad. Soovitan!

- Mari K.

Rendi protsess oli kiire ja lihtne. Väga rahul!

- Tarmo T.

Seadmed olid suurepärases korras ja teenindus viisakas.

OPTRANS SERVICE OÜ tegevusaruanne 2023

Optrans Service OÜ loodi 17.01.2022 Ettevõte tegeleb peamiselt kaubaveoga maanteedel. 2023 aruandeaasta müügitulu 72 222 eurot. Järgneval aastal jätkatakse samal tegevusalal.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida oma projekti jaoks ekskavaatorit?

Õige ekskavaatori valimine oma projekti jaoks on oluline efektiivsuse, kulutõhususe ja eduka lõpuleviimise jaoks. Turul on mitmesuguseid ekskavaatoreid, seega o
ssb.ee
Õige ekskavaatori valimine oma projekti jaoks on oluline efektiivsuse, kulutõhususe ja eduka lõpuleviimise jaoks. Turul on mitmesuguseid ekskavaatoreid, seega on oluline valida üks, mis sobib teie projekti konkreetsete vajadustega. Ekskavaatorite tüüpide ja suuruste mõistmine Miniekskavaatorid sobivad suurepäraselt kitsastesse kohtadesse ja väiksematele projektidele. Need on kergesti transporditavad ja ideaalsed maastikukujunduseks, väiksemateks lammutustöödeks ja koduseks kasutamiseks. Standard ekskavaatorid on mitmekülgsed masinad, mis sobivad laia valiku tööde jaoks, sealhulgas

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.