Rohkema info nägemiseks:

GREENWAY HOLDING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 33; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta GREENWAY HOLDING OÜ kohta arvamuslugu!"

GREENWAY HOLDING OÜ hetkeolukord

Juba 33 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Greenway Holding OÜ tegevusalaks on valdusfirmade tegevus (EMTAK kood 64201).

Aruandeperioodil ostis Greenway Holding OÜ tütarettevõtte Ilmatsalu Kala OÜ. OÜ-le Greenway Holding kuulub OÜ Ilmatsalu Kala 54,87% suurune osa.

OÜ-s Greenway Holding ei olnud aruandeperioodil töötajaid. Ettevõttel on üks juhatuse liige, kes on ühtlasi ka tegevjuht, juhatuse liikmele aruandeperioodil tasusid ei makstud.

Ettevõtte omakapital ei vastanud aruande perioodi lõpul äriseadustikus nõutule, kuna tegemist on alles alustava ettevõttega ning tütarettevõte ei olnud aruandeperioodil kasumlik. Ettevõte on suuteline jätkuvalt tegutsema, kuna ettevõte on finantseeritud omaniku laenuga ning omanik kinnitab, et ei nõua laenude tagastamist lähema 12 kuu jooksul. Järgnevate perioodide jooksul taastub netovara nõuetekohaseks.

Suhtarvud:

Lühiajaliste võlgnevuste kattekordaja 2022. aastal oli ettevõttel 0,000566.

Valem: Lühiajaliste võlgnevuste kattekordaja = käibevara 849 /lühiajalised kohustused 1 500 000.

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.