Rohkema info nägemiseks:

SAAGO TECH OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 591; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SAAGO TECH OÜ kohta arvamuslugu!"

SAAGO TECH OÜ hetkeolukord

Juba 591 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Saago Tech OÜ on registreeritud ettevõttena Äriregistris 17. jaanuar 2022. Oleme tarkvara arenduse ettevõte, kes on keskendunud kinnisvara korrashoiu (facility maintenance) sektori tarkvara arendamisele. Arendame Euroopa ning Põhja-Ameerika turu jaoks SaaS (Software as a service) kuupõhist teenust.

Saago teenus on ainulaadne ja esmakordne kinnisvara korrashoiu sektoris, sest muudab facility maintenance sektori tarkvaralise tööriista ettevõtete poolt kergesti kasutuselevõetavaks ning lisaks ka muudab hinnastamise loogikat - maksevõimalus on kuupõhine ning täpselt nii kaua kui kuupõhiselt teenust osutatakse.

2022. aasta septembrist oleme Saagot aktiivselt müünud nii Eestis kui ka Poolas ja Inglismaal. Esimene tagasiside klientidel on positiivne ja näitab selgelt väga madalat digitaliseeritust facility maintenance sektoris. Sellest tulenevalt on 2023. aasta teine pool ja 2024. aasta algus Saago üks eesmärkidest saada Kesk-Euroopas teenuse kasutajaid. Oluline on siin ära märkida, et Saago tänane teenus on saadaval juba eesti, vene, inglise ja poola keeles.

2022. aasta alguses töötas Saagos 4 inimest, kuid tööjaotuse ümberkorraldamisega suutsime meeskonda efektiivistada ja aasta lõpus töötas

Saagos 2 inimest. 2023. aastal plaanime täiendavalt leida uusi arendajaid, kes meie tiimi sobituksid.

2022. aastal tegime teenuses palju uuendusi ning kogusime klientide tagasisidet et teha teenuse katvust veelgi laiemaks. Sellest tulenevalt täiustasime järgmist: (cid:127) Lisasime digitaalsed hoolduspäevikud kinnisvara hoonele ja seadmetele (cid:127) Lisasime QR koodide funktsionaalsuse (cid:127) Lisasime ökosüsteemi funktsionaalsuse (cid:127) Lisasime hinnapakkumiste funktsionaalsuse

Olulise infona väärib märkimist, et 2022. aasta lõpu seisuga on Saago teenuse tööprotsessid vastavad ISO sertifikatsioonile ning ühtlasi viisime meie andmetöötluse vastavusse GDPR regulatsiooniga (isikuandmete töötlemine ja konfidentsiaalsus).

SAAGO TECH OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.