Rohkema info nägemiseks:

CONSULGENELO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 21; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta CONSULGENELO OÜ kohta arvamuslugu!"

CONSULGENELO OÜ hetkeolukord

Juba 21 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Consulgenelo OÜ on tegutsenud kinnisvararenditurul alates 2022. aastast. Ettevõttel on rendiportfellis neli korterit, mis asuvad Tallinnas ja

Tartus kesklinnas. Firma eesmärk on pakkuda kvaliteetset elamispinda ja tagada stabiilne üüritulu. Kolm korterit olid suurema osa aastast hõivatud, mis näitab tugevat nõudlust meie pakutavate üüripindade järele. Ühte korterisse investeerisime 16 000 eurot korteri renoveerimisse ja uuendamisse. Consulgenelo OÜ juhatuses on üks liige, kes vastutab strateegiliste otsuste ja igapäevase juhtimise eest. Juhatuse liikmele tasu ei makstud. Kõik hooldustööd ja remondid tehti koostöös partnerite ja alltöövõtjatega. 24.aastal plaanib Consulgenelo OÜ jätkata kinnisvaraportfelli laiendamist ja olemasolevate korterite parendamist, et tagada jätkuv kasv ja üürnike rahulolu. 23.aasta oli Consulgenelo OÜ jaoks edukas, näidates stabiilset kasvu ja tugevat turupositsiooni. Jätkame tööd selle nimel, et pakkuda kõrge kvaliteediga elamispindu ja saavutada jätkusuutlikku majanduskasvu.

CONSULGENELO OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.