Rohkema info nägemiseks:

FINESTFUTURE OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 35; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta FINESTFUTURE OÜ kohta arvamuslugu!"

FINESTFUTURE OÜ hetkeolukord

Juba 35 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

FinestFuture OÜ on Finest Future Ltd partner Soomes, kes töötab Finest Future Ltd edasimüüjana.

Finest Future teeb koostööd Soome institutsioonidega, pakkudes välistudengitele võimalust õppida kraadiõppe programmi meie partnerasutustes Soomes. Õppeprogramm Soomes kestab 2-4 aastat.

Olenevalt aastast pakub Finest Future suvelaagrit ja talvelaagrit vastavalt saadavusele. Suvelaager toimub tavaliselt suvekuudel ja talvelaager toimub tavaliselt Soomes talvekuudel. https://finestfuture.org/summer-camp-finland-english/

Finest Future valmistab õpilasi ette kooliteekonnaks, pakkudes haridussüsteemi ja konsultatsiooni võimalusi Soomes, keeleprogramm, konsultatsioon kooli kandideerimise protsessi ja kooli kohta valikukriteeriumid, konsultatsioon Soome elamisloa kohta, konsultatsioon kodust lahkumise kohta riik ja saabumine Soome, konsultatsioon selle kohta, kuidas õpilased saavad oma elu- ja koolikvaliteeti optimeerida esinemist Soomes ning pakkuda üldist tuge elu ja kooli teemadel, et luua head õppi kogemusi ja maksimeerida nende üldist heaolu.

Finest Future keskendub programmide, toodete ja teenuste turundamisele. Põhjus on lihtne: nii saavad meie agentuurid keskenduda müügile ja meie bränd jääb puutumatuks ja kasvab loomulikult. Hindame iga piirkonda varasemate tegevuste ja tulemuslikkuse põhjal, tuvastades selged takistused ja viisid nende ületamiseks.

Õpilas teekond on fookuses ja vajame oma agentuuride abi dokumentide kooskõlastamisel turunduseesmärkidel – eriti uued piirkonnad ja riigid on esmatähtis. Turundusmaterjal peab olema loodud selget eesmärki silmas pidades: jutustada õpilas teekonna lugu iga piirkonna enda mõistes.

Turgude ja agentuuride ühtse hinnakujundusega oleme kaotanud vajaduse konkureerida hinnas.

Meie teenuste parendamise eesmärk on: 1. Klient on kõige keskmes – tema kogemus on #1 2. Võimaldada agentuuridel teha seda, mida nad kõige paremini oskavad: müüa

Oma protsesside täiustamiseks jätkame nii klientide kui agentuuride vajaduste hindamist. Meie eesmärk on muutuda proaktiivseks ja olla õpilaste vajadustest ees. Kuna 2022. aasta oli esimene aasta, kus müügimaht suurenes märgatavalt, saime ja kogusime palju olulist tagasisidet ja andmeid, mille põhjal teeme muudatusi ja parendusi.

2022 aasta kogutulu on 678 750 eur ja puhaskasum 72 614 eur.

FINESTFUTURE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.