Rohkema info nägemiseks:

MOTHAI EESTI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pad Thai by Mo Tai köök on Kohilas asuv Tai restoran, mis pakub autentset Tai toitu.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus Tai elavad maitsed on vaid hiireklõpsu kaugusel. Mo Tai köök on kõikehõlmav kogemus Tai maitsvat toitu armastavatele inimestele.

Meie hoolikalt valitud Tai delikatesside valik on loodud teie meelte transportimiseks Bangkok'i kiiresse tänavamelusse, Phuketi rahulikesse randadesse ja Chiang Mai'i lopsakatesse maastikesse. Naudi meie 'Tamarindi Kastet', hapukat ja magusat segu, mis sobib suurepäraselt kastmiseks või marineerimiseks, ahvatleva hinnaga 400 ml vaid 5€ eest. Või maitse meie 'Got Cork Male' (Isani stiilis suitsutatud sealiha vorsti), 500g pakk saadaval 7€ eest, lubades maitset, mis on nii autentne kui võimalik.

Ära jäta kasutamata meie allkirjarooga 'Moo Yang Jim Jeaw' (marineeritud seakaela karbonaad) terava Tai kastmega. Olgu sinu valik 500g 6€ eest või 1 kg 12€ eest, see roog on maitsete pidu, mis jätab sind rohkem tahtma. Ja et täiendada Tai söögikogemust, värskenda ennast meie eksootilise Kookosjoogiga, mille lonks viib sind otse Tai troopilisse paradiisi.

Meie brändi südames on uskumus, et hea toit on veelgi parem, kui seda jagada. Seetõttu on meie ühishanke platvorm rohkem kui lihtsalt turg; see on kogukond. Koht, kus saad ühineda teistega, et nautida esmaklassilist Tai toitu suurepärase väärtusega, samal ajal õues istudes, päikest nautides ja mälestusi luues.

Haara kinni kogukonna vaimust ja armastusest Tai toidu vastu iga ostuga. Tehkem iga söögikord ühtekuuluvuse ja maitse tähistamiseks.

Avasta Tai toidu olemus meiega. Uuri meie tooteid, naudi maitseid ja jaga rõõmu. Tere tulemast perekonda, kus iga söögikord on teekond ja iga maitse räägib loo.

MOTHAI EESTI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Taimar V.

Soovitan 👍 Toit nagu Tais 😍

- Kirsti V.

Suurepärane Tai köök, millest on saanud meie nädalavahetuse traditsioon 👌

- Kaisa U.

Suurepärane! Tublid olete Mo ja Jaanus! 😘

5 algajatele mõeldud tai rooga, mida peab proovima

Tai köök on maitsete ja tekstuuride küllus, mis on tunnistajaks riigi rikkalikule kultuurilisele mosaiigile. Tuntud oma viie põhimaitse – magusa, vürtsika, hapu, mõru ja soolase – tasakaalu poolest pakub Tai toit harmoonilist segu, mis paitab maitsemeeli. Värskete ürtide ja vürtside, nagu sidrunhein, galangal ja kaffirlaimi lehtede kasutamine, mitte ainult ei anna roogadele iseloomulikku maitset, vaid aitab kaasa ka nende tervislikele omadustele. Tai roogasid iseloomustavad sageli nende elavad koostisosad, mis hõlmavad mitmesuguseid ürte, vürtse ja valke. Kookospiim, kalakaste ja tamarind on

Dropdown

kõik artiklid

Tai grillkunsti: juhend

Tai grillimine ehk'Mookata' ühendab grillimise parimad omadused ja kuumaveepoti söömingu, luues ainulaadse kulinaarse elamuse, mis paitab maitsemeeli. See on ü
ssb.ee
Tai grillimine ehk 'Mookata' ühendab grillimise parimad omadused ja kuumaveepoti söömingu, luues ainulaadse kulinaarse elamuse, mis paitab maitsemeeli. See on ühine pidusöök, mis toob inimesed kokku ühise armastuse juurde julgete maitsete ja värske tooraine vastu. Erinevalt lääne grillimisest ei seisne Tai grillimine ainult grillitud liha suitsuse maitsega, vaid ka maitseainete, ürtide ja interaktiivse söögikogemuse harmoonias. See on segu soolasest, magusast ja vürtsikast, mis määratleb Tai kööki. Tai grillimine on saanud alguse mitmete kulinaarsete traditsioonide segunemisest ja on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.