Rohkema info nägemiseks:

CASTING AGENCY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 81; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta CASTING AGENCY OÜ kohta arvamuslugu!"

CASTING AGENCY OÜ hetkeolukord

Juba 81 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Casting Agency OUn on Eestis tegutsev castingu agentuur, mis pakub castingu teenust, seda nii Eesti kui rahvusvahelistele filmidele, reklaamfilmidele, teleseriaalidele, muusikavideotele, fotosessioonidele jne.

Agentuuri eesmanrk on kasvada nii kodu- kui vanlisturul ning pakkuda konrgetasemelist castingu teenust, edendades nii kohalikku kui ka rahvusvahelist konkurentsivonimet, turundada Eesti talente vanlisturgudel ning pakkuda kohalikele talentidele vonimalust kaasa lununa kohapeal toodetavates rahvusvahelistes projektides. Lisaks teeb Casting Agency OUn koostonond Taani ettevonttega Selfcast, mille interaktiivne mobiilirakendus viib kokku produtsendid talentidega, kes on huvitatud vastavasisulisest tononst, vonimaldades otsesuhtlust, sananstes nii tavacastingule kuluvat aega ning hoides kokku tonon ja rahalist ressurssi ja unhtlasi vanhendades ka tononstusaru onkoloogilist jalajanlge.

Anriunhingu juhatus koosneb kahest liikmest. Eraldi juhatuse liikme tasu ei makstud.

CASTING AGENCY OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.