Rohkema info nägemiseks:

ESTORIL MOTORS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 99; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ESTORIL MOTORS OÜ kohta arvamuslugu!"

ESTORIL MOTORS OÜ hetkeolukord

Juba 99 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Sissejuhatus.

Osaühingu põhitegevusalaks on sõidukite ja väikebusside müük. Tegevus on orienteeritud kasutatud väikeautode ostu ja edasimüügile.

Osaühingul on edasimüügiks ostetud 2022.aastal kaks sõiduautot. Aruandeaastal nimetatud sõidukeid ei ole õnnestunud müüa.

Tulud, kulud ja kasum.

Kuna mõlemad ostetud sõiduautod ei ole 2023 aastal müüdud, siis osaühingul on müügitulu 1447 eur autode maaklerteenustest.. Autodele on sõlmitud kasko kindlustused, autod on tehniliselt kontrollitud ning tehtud on ka väiksemaid parendustöid. Kuna ostetud kaup ei ole müüdud kuid samal ajal on tehtud kulutusi kauba transpordiks, hoolduseks, kindlustuseks ning on ka teisi tegevuskulusid, siis on tekkinud olukord, et osaühingu netovara ei vasta seaduses toodud nõuetele, osakapitali on järel vähem kui pool osakapitalist. Kogu osaühingu tegevus on finantseeritud omanike laenude arvelt, hankijatele mingeid võlgnevusi ei ole.

Tegevused osakapitali taastamiseks.

Ostetud kaubad (kaks sõiduautot) on bilansis arvel soetusmaksumusega. Tegelik kauba väärtus on mõnevõrra suurem soetusmaksumusest ning kauba müügi korral osaühingu omakapital taastub.

Kuna 2023. aasta müügitulu ei ole piisav osakapitali taastamiseks, siis omanikud on suurendanud osakapitali 5000 euroni 2024.aasta märtsis antud laenude arvelt.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks.

Estoril Motors OÜ eesmärgiks 2024.aastal on müüa soetatud sõiduautod ning jätkata tegevust põhitegevusalal. Osaühing on jätkuvalt tegutsev.

ESTORIL MOTORS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.