Rohkema info nägemiseks:

CONSPETS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie tubli meeskond on spetsialiseerunud betoonitöödele. Tööd teeme peamiselt küll Harjumaal, kuid kokkuleppel oleme avatud pakkumistele üle terve Eesti. Tänu oma kogemusele suudame tagada kõrge kvaliteedi läbi professionaalse teostuse.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Conspets on pühendunud ettevõte, mis toob sinuni üle 10-aastase kogemusega meistrite professionaalsuse ja kirglikkuse betoonitööde valdkonnas. Oleme uhked, et oleme teenindanud kliente juba peaaegu kaks aastat, andes neile usaldusväärseid ja tipptasemel lahendusi. Kui otsid usaldusväärset partnerit oma ehitusprojektile, siis oled jõudnud õigesse kohta.

Conspetsi meeskond koosneb kogenud ja pühendunud spetsialistidest, kes on spetsialiseerunud betoonitöödele. Meie meisterlikkus ja oskused on lihvitud aastatepikkuse praktika ja katsetamise kaudu, tagades seeläbi kõrgeima kvaliteediga tulemused. Meie peamine eesmärk on mitte ainult rahuldada, vaid ületada klientide ootused iga projektiga, millele me käed külge paneme.

Conspets on spetsialiseerunud mitmesugustele betoonitöödele, olgu selleks siis betooni- ja montaažkonstruktsioonide ehitus või betoonpõrandate valamine koos ettevalmistustöödega. Olenemata sellest, kas vajad betoonpõrandat oma kodu garaaži või ärihoone ladustuspinnale, saame tagada sulle vastupidava ja kvaliteetse tulemuse. Meie kogenud meeskond suudab tegeleda igasuguste projektidega, alates väikestest eramajadest kuni suurte kommertsrajatisteni.

Conspets ei ole lihtsalt ehitusettevõte, vaid sinu usaldusväärne partner, kes aitab su ehitusprojektil saavutada maksimaalse potentsiaali. Ära lase oma betoonitöödel jääda keskpäraseks – vali kogemus, vali kvaliteet, vali Conspets!

Koduleht

CONSPETS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maire J.

Conspets on väga professionaalne ettevõte ja nende töö on alati väga hea kvaliteediga.

- Kalle K.

Suurepärane töö. Kogu protsess oli sujuv ja väga kvaliteetne!

- Kadri T.

Suurepärane töö ning alati kiire vastus meie küsimustele!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

CONSPETS OÜ tegevusaruanne 2022

Conspets OÜ on ettevõte, mis on oma jälje jätnud Eesti ehitusmaastikule. Asutatud 2022. aastal, on see ettevõte kiiresti tõusnud oma valdkonna tippu, pakkudes kvaliteetseid elamute ja mitteeluhoonete ehitusteenuseid. Conspets OÜ on tuntud oma pühendumuse ja professionaalsuse poolest, mis on aidanud neil luua tugeva maine ja usaldusväärse kliendibaasi. Ettevõtte põhitegevusalaks on elamute ja mitteeluhoonete ehitus. See hõlmab kõike alates uute kodude ehitamisest ja renoveerimisest kuni suurte ärihoonete ja avalike hoonete ehitamiseni. Conspets OÜ on tuntud oma võime poolest pakkuda

Dropdown

kõik artiklid

Betoonist vundament – ehitise tugev alus

Iga maja ehitamine algab kindlasti tugeva vundamendiga, mis on ehitise selgroog. Betoonist vundament ei ole lihtsalt maapinnaga kokkupuutuv struktuur; see on te
ssb.ee
Iga maja ehitamine algab kindlasti tugeva vundamendiga, mis on ehitise selgroog. Betoonist vundament ei ole lihtsalt maapinnaga kokkupuutuv struktuur; see on teie kodu alus, mis peab vastu aastatepikkusele koormusele, ilmastikutingimustele ja mulla liikumisele. Selles artiklis uurime betoonist vundamentide olulisust, nende eeliseid ning miks nad moodustavad ehituse tugevaima aluse. Betoonist vundament on tuntud oma erakordse tugevuse ja vastupidavuse poolest. Betooni omadused muudavad selle ideaalseks materjaliks vundamentide ehitamiseks, kuna see suudab vastu pidada rasketele koormustele,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.