Rohkema info nägemiseks:

360 EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
360 EHITUS OÜ pakub laias valikus kodude ehitus- ja remonditööde teenuseid, hõlmates korterite kapitaalremonti, vannitubade uuendamist, terrasside ehitust ja palju muud

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Otsid usaldusväärset partnerit, kes aitaks Sul oma kodu unistuste oaasiks muuta? Tutvustame Sulle 360 EHITUS OÜ - professionaalset meeskonda, kes on pühendunud kodude ehitus- ja remonditöödele ning kelle jaoks tähtaegadest ja kokkulepetest kinnipidamine on auasja küsimus.

Meie meeskond koosneb atesteeritud santehnikust, elektrikust, kiirest üldehitajast, osava käega maalerist ja täpsest plaatijast. Me ei ole lihtsalt teenusepakkujad; me oleme Sinu usaldusväärsed partnerid, kes hoolivad Sinu kodu tulevikust ja heaolust.

Korterite Kapitaalremont, olgu tegemist vanema korteriga, mille soovid täielikult renoveerida või lihtsalt värskendada, meie meeskond teeb selle imetlusväärseks. Eelistad looduslikku ja sooja puitpõrandat? Meie eksperdid pakuvad laias valikus puitpõrandate ja parketi paigaldamise teenuseid. Anna oma pööningule uus elu! Me aitame Sul muuta selle ruumi funktsionaalseks ja kauniks.

Soovid oma kodu välimust värskendada? Meie meeskond aitab Sul valida ja paigaldada vastupidava puitfassaadi. Linaneõlivärv tagab Sinu maja pikaajalise kaitse ja stiilse välimuse. Loo endale ideaalne paik pere ja sõpradega aja veetmiseks, las meie ehitame Sulle unistuste terrassi.

Suvilate Ümberehitus, suvi on siin, ja meie meeskond muudab Sinu suvilakogemuse unustamatuks. Oleme vannitubade renoveerimise eksperdid. Lase meil muuta Sinu vannituba modernseks ja praktiliseks paigaks.

Kõik need teenused on Sinu käsutuses ühe katuse all. Sa ei pea enam erinevate teenusepakkujate poole pöörduma, sest 360 EHITUS OÜ pakub terviklahendust, mis vastab Sinu vajadustele ja soovidele.

Oleme siin, et muuta Sinu koduunistused reaalsuseks. Võta meiega ühendust ja leiame koos parima lahenduse, mis paneb Sinu kodu särama. Sinu kodu on meie prioriteet, ja meie professionaalne meeskond teeb kõik selleks, et see vastaks Sinu kõrgeimatele ootustele.

360 EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kristiina P.

Olen äärmiselt rahul 360 EHITUS OÜ teenustega. Nende meeskond renoveeris meie vana korteri täiesti uueks, jättes säilitatud ajaloolised detailid ja lisades kaasaegse mugavuse. Töö tehti kiiresti ja täpselt ning tulemus ületas kõik ootused.

- Mart T.

Minu vannitoa remont oli suur väljakutse, kuid 360 EHITUS OÜ meeskond suutis muuta selle ruumi tõeliseks pärliks. Keraamiliste plaatide valik ja sanitaartehnika uuendamine olid suurepärased ning vannitoa valgustus muutis kogu atmosfääri. Suurepärane töö!

- Laura M.

Meie uue terrassi ehitus oli suur projekt ja 360 EHITUS OÜ meeskond ei petnud meid kunagi. Nende professionaalsus ja täpsus olid muljetavaldavad ning tulemus ületas meie ootused. Nüüd saame nautida suurepärast õuesauna ja lõõgastavat terrassiruumi.

Kuidas vanale korterile kapitaalremondiga totaalselt uus ilme anda?

Kodu on koht, kus loome oma mälestusi ja jagame erilisi hetki oma pere ja lähedastega. Vanemad korterid kannavad endas omaette võlu ja ajalugu, kuid aja jooksul võivad need vajada värskendust, et vastata kaasaegsetele vajadustele ja mugavusstandarditele. Just siin tulebki appi 360 EHITUS OÜ, pakkudes korterite kapitaalremondi teenust, mis muudab su vana korteri täiesti uueks. Meie meeskond mõistab vanemate korterite eripära ja ajaloolist väärtust ning suudab need omadused uue elu sisse puhuda. Kas vajad köögi, vannitoa või elutoa renoveerimist, oleme valmis väljakutse vastu võtma. Meie

Dropdown

kõik artiklid

Miks on vannitoa remont oluline?

Sinu kodu vannituba on koht, kus päeva alustad ja lõpetad, kus saad lõõgastuda ja ennast laadida. Seega on ülimalt oluline, et see ruum oleks mitte ainult funkt
ssb.ee
Sinu kodu vannituba on koht, kus päeva alustad ja lõpetad, kus saad lõõgastuda ja ennast laadida. Seega on ülimalt oluline, et see ruum oleks mitte ainult funktsionaalne, vaid ka stiilne ja mugav. Kui su vannituba on juba aastaid samas seisus olnud ning vajab värskendust või täielikku uuendust, siis 360 EHITUS OÜ on siin, et aidata sul muuta su vannituba igapäevaseks spaalikuks luksuseks. Esiteks, vannituba on üks kõige enam kasutatavaid ruume kodus. Päevasel ajal ja öisel ajal, suuremateks ettevõtmisteks või lihtsalt kiirete hommikuste rituaalide jaoks, vannituba on koht, kus inimesed

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.