Rohkema info nägemiseks:

A&P ASSETS & INVESTMENTS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 68; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta A&P ASSETS & kohta arvamuslugu!"

A&P ASSETS & INVESTMENTS OÜ hetkeolukord

Juba 68 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

PLATON ASSETS & INVESTMENTS OÜ tegevusaruanne 2023

Platon Assets & Investments OÜ asutati 03.02.2022. Ettevõtte peamiseks tegevusalaks on ärinõustamine jm juhtimisalane nõustamine ning konsultatsioonid. Lisaks tegeleb ettevõte võlakirjadesse, väärtpaberitesse jms finantsvahenditesse investeerimisega passiivse tulu teenimise eesmärgil.

Majandustulemused põhitegevusest

Aruandeperioodi müügitulu oli 5312 eurot (2022: 1335 eurot) ja lõpptulemuseks kujunes puhaskasum summas 835 eurot (2022: 1351 eurot).

Tööjõukulud

Aruandeperioodil oli ettevõttel üks töötaja, kellele arvestati töötasu kokku summas 2490 eurot (2022: 0 eurot).

Investeerimistegevused

Aruandeperioodi jooksul suurendati võrreldes eelneva majandusaastaga märkimisväärselt ettevõtte investeeringute portfelli - bilansipäeva seisuga oli ettevõttel finantsinvesteeringuid summas 6425 eurot (2022: 3444 eurot).

Eesmärgid 2024. majandusaastaks

Eesmärgiks on jätkuvalt tegeleda põhitegevusalase majandustegevusega ning suurendada ettevõtte käivet, mis omakorda võimaldab suunata enam ressursse investeeringutesse.

Sündmused pärast bilansipäeva

Majandusaasta aruande koostamise perioodil peale bilansipäeva ei ole esinenud olulisi sündmuseid, mis käesolevas aruandes kajastamist vääriksid või oluliselt ettevõtte finantsseisundit mõjutada võiksid.

Haapsalus, 5. augustil 2024.a

Stanislav Vammus juhatuse liige

A&P ASSETS & INVESTMENTS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.