Rohkema info nägemiseks:

MIMPI BUSINESS SERVICES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kohandatud õigusalaseid lahendusi ja koolitusi, et aidata teil mõista ja rakendada seadusi tõhusalt.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

MIMPI BUSINESS SERVICES OÜ on pühendunud pakkuma kõrgekvaliteedilist õigusabi ja ärinõustamist, et toetada oma kliente õigusküsimustes ja äriotsuste tegemisel. Meie eesmärk on pakkuda professionaalseid ja kohandatud lahendusi, mis aitavad lahendada keerulisi õigusalaseid probleeme ja edendada klientide äritegevust.

Meie ettevõte, MIMPI BUSINESS SERVICES OÜ, on kogenud spetsialistide tiim, kes on pühendunud teie huvide kaitsmisele ja edendamisele. Meie meeskond koosneb tipptasemel juristidest ja ärinõustajatest, kes omavad põhjalikke teadmisi ja laialdasi kogemusi erinevates õiguse ja äri valdkondades. Meie igapäevane töö põhineb tugevatel väärtustel: usaldusväärsus, professionaalsus ja kliendikesksus.

Pakume laia valikut teenuseid, mis hõlmavad tsiviil-, kriminaal- ja haldusasjade esindamist. Meie ekspertide meeskond on valmis teid abistama kõikides õigusalastes küsimustes, sealhulgas kohtumenetlustes ja vaidlustes. Olenemata sellest, kas vajate abi tsiviilõiguslikes vaidlustes, kriminaalasjades või haldusmenetluses, oleme teie usaldusväärne partner, kes juhatab teid läbi keerukate õigusprotsesside.

Võlgade sissenõudmine ja pankrot on samuti meie põhiteenuste hulka kuuluvad valdkonnad. Pakume tõhusaid lahendusi võlgade kogumiseks ja pankrotimenetluse läbiviimiseks, et aidata teil oma finantsprobleemide lahendamisel. Meie kohandatud lähenemine ja praktilised nõuanded aitavad teil tagada, et teie õigused ja huvid on maksimaalselt kaitstud.

Äriõiguse ja lepingute koostamise teenustes keskendume ettevõtete nõustamisele ja lepingute ettevalmistamisele. Meie spetsialistid pakuvad väärtuslikke nõuandeid äriõiguslike küsimuste lahendamisel ja lepingute koostamisel, tagades, et teie ettevõtte äritegevus on seaduslik ja riskivaba. Lisaks pakume õiguslikke koolitusi, et aidata teil ja teie meeskonnal arendada oma õigusalaseid teadmisi ja oskusi.

MIMPI BUSINESS SERVICES OÜ eesmärk on pakkuda oma klientidele terviklikku ja kohandatud õigus- ja ärinõustamisteenust, mis on keskendunud nende unikaalsetele vajadustele ja eesmärkidele. Meie meeskond töötab alati teie huvides, pakkudes professionaalset, usaldusväärset ja asjatundlikku teenust igas olukorras.

kodulehele

MIMPI BUSINESS SERVICES OÜ kontaktid

Tsiviil-, kriminaal- ja haldusasjade esindamine: Mida peate teadma?

Õiguslik esindamine on keeruline ja mitmekesine valdkond, mis hõlmab erinevaid aspekte, sealhulgas tsiviil-, kriminaal- ja haldusasju. Igaühel neist on oma eripärad ja spetsiifilised nõuded, kuid kõik need nõuavad asjatundlikku lähenemist ja professionaalset juhtimist. Meie eesmärk on pakkuda oma klientidele laiapõhjalist ja individuaalset õigusalast abi igas olukorras. Tsiviilõiguslik esindamine Tsiviilõiguslik esindamine hõlmab vaidlusi, mis puudutavad isikute või organisatsioonide vahelisi suhteid. See võib hõlmata erinevaid juhtumeid, nagu vara jagamine, lepingute täitmine, kahjunõuded

Dropdown

kõik artiklid

Äriõigus: Mis see on ja kuidas see mõjutab teie ettevõtet?

Äriõigus reguleerib äriliselt tegutsevate üksuste tegevust, sealhulgas ettevõtteid, organisatsioone ja ettevõtjaid. See valdkond hõlmab laia valikut õiguslikke
ssb.ee
Äriõigus reguleerib äriliselt tegutsevate üksuste tegevust, sealhulgas ettevõtteid, organisatsioone ja ettevõtjaid. See valdkond hõlmab laia valikut õiguslikke aspekte, alates ettevõtte asutamisest ja struktuurist kuni igapäevase juhtimise ja lõpetamiseni. Äriõigus aitab tagada, et ettevõtted järgivad seadusi ja regulatsioone, pakkudes lahendusi erinevatele õiguslikele probleemidele, millega nad võivad silmitsi seista. Äriõiguse peamised valdkonnad 1. Ettevõtte asutamine ja struktuur Äriõigus hõlmab ettevõtte asutamise protsessi, sealhulgas õiguslikke küsimusi, mis on seotud äriühingu

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.