Rohkema info nägemiseks:

CASA92 HOLDING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 9; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta CASA92 HOLDING OÜ kohta arvamuslugu!"

CASA92 HOLDING OÜ hetkeolukord

Juba 9 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Casa92 Holding OÜ loodi 14. veebruar 2022 eesmärgiga hakata pakkuma korterite üüri ja haldamise teenust, lisaks hakata tegelema ettevõttele antud varade investeerimisega.

2022: - Investeerimine (saadud laen) Wise Guys Venture Fund - ettevottele tasuta kasutuses oleva vanalinna korteri haldamine ja üürimine (uurniku leidmine viibis 2023 aastani) 2023: - ettevottele tasuta kasutuses oleva vanalinna korteri haldamine ja üürimine - Kinnisvaraportfelli kasvatamine olenevalt turu võimalustest, üürimiseks - Wise Guys investeering jätkub, portfellis olevate ettevõtete nõustamine vajadusel - Väiksemad turuinvesteeringud

CASA92 HOLDING OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.