Rohkema info nägemiseks:

LA MARINA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 213; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LA MARINA OÜ kohta arvamuslugu!"

LA MARINA OÜ hetkeolukord

Juba 213 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Üldine majanduskeskkond

Lõppenud aasta neljandas kvartalis langes Eesti SKP püsivhinnas ligikaudu kolm protsenti.

Esmakordselt Eesti statistikaameti ajaloos andis statistikaamet välja sisemajanduse koguprodukti (SKP) kiirhinnangu, mille järgi oleks 2022. aastal Eesti majandus langus kokku umbes 0,3 protsenti ehk jäädes suuresti samale tasemele, mis oli aasta tagasi.

Kuue kuu euribor, millega on seotud enamik Eestis tegutsevate kommertspankade väljastatud ettevõtete laene, oli veel eelmise aasta juuni alguses negatiivne, kuid praeguseks on tõusnud juba 2,739%-ni. See tõstab paljude ettevõtete kohustusi märgatavalt.

Ettevõtte majandustegevus

La Marina OÜ asutati 10.02.2022 osalemaks Tallinna Sadam AS poolt välja kuulutatud enampakkumisel kinnistu aadressiga Laeva tn 5 hoonestusõiguse seadmiseks. Ettevõte pakkumine tunnistati enampakkumisel parimaks ja Tallinna Sadam AS otsustas seada Laeva tn 5 kinnisasjadele La

Marina OÜ kasuks hoonestusõiguse 50 aastaks.

Ettevõttel on plaanis projekteerida ja rajada kinnistul olevasse hoonesse restoranimaja - ainulaadne kohtumispaik, mida nii kohalikud kui ka turistid armastavad külastada, et nautida hilist hommikusööki, töölõunat või õhtusööki ja jooke päikeseterrassidel, kust avanevad parimad vaated.

La Marina OÜ 2022. aasta lõppes 43,9 tuhande eurose kahjumiga.

Aruandeaasta lõpul oli ettevõtte omakapital negatiivne – 41 417 eurot . Ettevõtte tegevusest tulenevalt toimub kinnisvaraarendus pikema perioodi vältel, mistõttu suuremad tulud tekivad alles peale arendusprojekti valmimist. Juhatus teeb osanikele ettepaneku omakapitali tõstmiseks seaduses ettenähtud tasemeni ja emaettevõte on kinnitanud vajadusel tegevuse finantsilist toetamist arendusperioodil.

Ettevõtte palgal aruandeaastal töötajaid ei olnud ja juhatuse liikmele tasu ei makstud.

Järgmisel majandusaastal alustatakse jätkatakse objekti projekteerimistöödega.

Uko Paasik

Juhatuse liige /allkirjastatud digitaalselt/

LA MARINA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.