Rohkema info nägemiseks:

ELUUBA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Reisiauto.ee tegeleb kvaliteetsete matkaautode rendiga, pakkudes klientidele võimalust avastada maailma mugavas ja hästi varustatud sõidukis.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kujutle reisimist mugavas ja stiilses matkaautos, kus sul on kõik vajalik käe-jala juures. Meie renditav Ford Roller Team Cronos 274TL on just see unistuste matkabuss, mis ühendab endas kvaliteetse sisustuse, turvalisuse ning avaruse, luues unustamatu reisikogemuse.

Vastupidav ja Kindel Sõiduk: Matkaauto on varustatud manuaalkäigukasti ja püsikiiruse hoidjaga, tagades sujuva sõiduelamuse. Sul on võimalus kasutada oma GPS seadet või tahvelarvutit, mille jaoks on olemas spetsiaalne hoidik.

Suur ja Avar Elutuba: Auto süda on suur elutuba, kus lahtikäiva laua ääres mahub mugavalt istuma 8-10 inimest, võimaldades luua mälestusi koos sõprade ja perega.

Mugavus Kuni 6 Reisijale: Tagaosas asuvad 2 laia narivoodit kardinatega, pakkudes privaatsust ja hubasust. Lisaks on esiosas suur allalastav voodi kahele ning kaks voodikohta diivanitel, tagades mugavuse kuni 4 inimesele.

Privaatne Wc ja Vannituba: Dushiruum ja wc on seinaga eraldatud, tagades privaatsuse ja mugavuse isegi nõudlikule reisijale.

Hästi Varustatud Köök: Köögiosa on varustatud kraanikausi, pliidi ja kõikide vajalike köögitarvikutega alates taldrikutest kuni pottideni.

Pakiruum ja Lisavarustus: Pakiruumil on suured uksed, mahutades kergesti kogu vajaliku lisavarustuse. Lisaks on võimalus võtta kaasa kuni 4 jalgratast, avardades seiklusvõimalusi.

Tehnilised Andmed:

  • Alusauto/Mark/Mudel: FORD TRANSIT/ROLLER TEAM/KRONOS 274TL 2023a mudel
  • Iste-/Magamiskohti: 6 / 6
  • Mootori Tüüp: 125kW EURO 6 DIISL, küttekulu ca. 10L/100km
  • Käigukast: Manuaalkäigukast, püsikiiruse hoidija, konditsioneer
  • Pikkus/Kõrgus/Laius: 7,33 m / 3,2 m / 2,35 m
  • Veepaak/Reoveepaak: 110 liitrit / 135 liitrit
  • Meelelahutus: 4G internet + TV vabalevi digikanalid
  • Küte, Soe Vesi: Truma Combi 6EH (6kw+1,8kw) gaasi-/elektri-/õhkpõrandaküte
  • Gaas: Välispistikust täidetav gasbank balloon 11kg 1tk, balloon 11kg 1tk
  • Jahutus ja Ventilatsioon: Konditsioneer elamuosas, katuseventilaator köögiosas
  • Turvavarustus: Gaasiandur, suitsuandur, narkoos-gaasiandur

Lisavarustus: Gaasigrill, täiskomplektne köögivarustus, 6 tooli ja laud, markiis, (kruvi)pukid, tagavararatas, sääsevõrgud avade ees, vee täitevoolik ja kanister, elektrikaablid, 190Ah aku, 220V 2kw inverter, päikesepaneel katusel.

Miks oodata? Seiklus ootab, kodumugavused kaasas! Broneerige oma teekond ELUUBA OÜ-ga täna ja muutke oma reisiunelmad reaalsuseks.

ELUUBA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kristiina

Erakordne matkabuss! Täielik mugavus ja varustus.

- Marta

Imeline reisikogemus, kõik vajalik käeulatuses.

- Andres

Tagasihoidlikult luksuslik, just nii, nagu lubatud.

Kuidas matkaks reisiauto valida? - Avasta mugavustega seiklus Reisiauto.ee kaudu!

Matkamine reisiautos on unustamatu elamus, kuid õige sõiduki valik on võti murevabaks seikluseks. Kui otsid kvaliteeti, turvalisust ja mugavust, siis Reisiauto.ee on sinu ideaalne valik! Esmalt, veendu, et sõiduk vastab sinu vajadustele. Reisiauto.ee pakub Ford Roller Team Cronos 274TL matkabussi, mis mahutab kuni 6 reisijat. Sõiduk on vastupidav, varustatud manuaalkäigukasti, püsikiiruse hoidja ja võimalusega kasutada oma GPS seadet. Selles matkabussis on suur ja avar elutuba, kus lahtikäiva laua ääres mahub istuma 8-10 inimest. Tagaosas on 2 laia narivoodit, esiosas suur allalastav voodi

Dropdown

kõik artiklid

Millega matkatripil kindlasti arvestada?

Matkaautoga seiklusele asumine pakub ainulaadset vabaduse, mugavuse ja avatud tee põnevuse kombinatsiooni. Olgu tegemist perega, kes otsib kvaliteetaega koos, s
ssb.ee
Matkaautoga seiklusele asumine pakub ainulaadset vabaduse, mugavuse ja avatud tee põnevuse kombinatsiooni. Olgu tegemist perega, kes otsib kvaliteetaega koos, sõpruskonnaga eepilisel teekonnal või paariga, kes otsib romantilist puhkust, matkaauto pakub täiuslikku liikuvat baasi teie avastusteks. Eelnev planeerimine Kaaluge matkaauto suurust ja mugavusi, et veenduda, et see sobib teie grupi vajadustega. Otsige funktsioone nagu kööginurk, magamiskohad ja hoiuruum. ELUUBA OÜ pakub erinevatele grupisuurustele ja eelistustele vastavaid matkaautosid. Planeerige oma teekond, mis sisaldab nii

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.