Rohkema info nägemiseks:

KIPSLILL DISAIN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 308; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 3+ "Kirjuta KIPSLILL DISAIN OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie lugu algas inspireeriva hetkega Lahemaa looduses, kui kunstiõpetajast perenaine, Eda Kaasik-Põldroos, avastas Briti arhitektuurisaatest võtteid, kuidas kodu kaunistada looduslike kipsreljeefidega. See idee haaras teda endasse ning sütitas kirge luua midagi unikaalset ja looduslähedast.

Lahemaa loodus, oma pilliroo ja pajuurvadega, pakkus piisavalt inspiratsiooni, et hakata valmistama botaanilisi kipsreljeefe. Meie eesmärk oli tuua looduse ilu minimalistlikul ja ajatus vormis inimeste kodudesse ja äridesse üle Eesti.

Kipsreljeefide võlu seisneb nende lihtsuses, mis muutub eriliseks varjude sügavuse ja valguse mänguga. Need sobivad ideaalselt seinale, riiulile või kaminasimsile, tuues ruumi justkui tükikese loodust endaga kaasa.

Oleme pühendunud mitte ainult ilu loomisele, vaid ka keskkonnasõbralikkusele. Kasutame looduslikku kipsi ja püüame vähendada pakendamisel kasutatavate materjalide kogust, eelistades taaskasutatud või taaskasutatavaid variante.

Meie kipsreljeefid ei ole lihtsalt sisustuselemendid, vaid ka ajatud kingitused. Need sobivad suurepäraselt sünnipäevadeks, koolilõpetamisteks, emadepäevaks, pulmadeks või lihtsalt selleks, et teha kellelegi päev eriliseks.

Kipsreljeefide valmistamine on meie kirg ja rõõm ning meil on hea meel jagada seda ilu teiega. Loodame, et meie kipsist kunstiteosed leiavad tee teie kodudesse ja südamesse, tuues kaasa looduse lummava ilu ja rahu.

Kontakt

KIPSLILL DISAIN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart R.

Ajatud ja stiilsed kunstielemendid meie kodu kaunistamiseks!

- Priit L.

Olen nii rõõmus nende loodusmotiividega kingituste üle!

- Merle S.

Suurepärane valik looduslike kingituste ja kodukaunistuste jaoks!

Lugu – Kipslill Disain

Koduse õhkkonna loomine pole kunagi olnud lihtsam ega kaunim kui nüüd, kui saame tutvustada teile kipsreljeefide võlu. Inspireerituna Lahemaa loodusest ja minimalistlikust disainist, toob Eda Kaasik-Põldroos teie koju looduse tükikese, mis rõõmustab nii silma kui ka hinge. Kipsreljeefide võlu seisneb nende lihtsuses ja samas varjude mängus, mis muudavad nad ruumiliseks kunstiteoseks. Neid võib paigutada seinale või seisma riiulil, kaminasimsil või mujal, kus soovite looduse ilu esile tuua. Need on mitmekülgsed sisustuselemendid, mis sobivad nii koju kui ärikeskkonda, olles samal ajal ajatud

Dropdown

kõik artiklid

KIPSLILL DISAIN OÜ tegevusaruanne 2022

Kipslill Disain OÜ asutati 2022. a veebruaris. Ettevõte pakub käsitööna valminud kipsist sisustuselemente. Tegemist on üsna vähetuntud tootega ning müük on olnu
ssb.ee
Kipslill Disain OÜ asutati 2022. a veebruaris. Ettevõte pakub käsitööna valminud kipsist sisustuselemente. Tegemist on üsna vähetuntud tootega ning müük on olnud tagasihoidlik. Ettevõte osales erinevatel laatadel ning olemas on ka e-pood. 2023. aastal suuremat käibekasvu oodata ei ole, kuna tegemist on pigem hobiprojektiga.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.