Rohkema info nägemiseks:

WEEKEND MEDIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 85; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta WEEKEND MEDIA OÜ kohta arvamuslugu!"

WEEKEND MEDIA OÜ hetkeolukord

Juba 85 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Weekend Media OÜ on ettevõte, mis asutati 17. veebruaril 2022. Nende põhitegevusvaldkonnaks on digireklaam, mida nad teostavad sidusettevõtte baasil. Sidusettevõtte baasil tähendab, et Weekend Media OÜ loob partnerlussuhted teiste ettevõtetega, kes aitavad neil reklaamida ja turustada tooteid või teenuseid.

Weekend Media OÜ partnerlussuhted on vahendustasupõhised, mis tähendab, et partnerid saavad tasu igalt kliendilt, kes külastab nende e-poodi ja sooritab seal ostu. Selleks, et suurendada klientide arvu oma partnerite e-poodides, kasutab Weekend Media OÜ erinevaid turundusmeetodeid. Nende ärimudel põhineb sellel, et ettevõte suunab kliente partnerite e-poodidesse, samal ajal hoides turunduskulud partneritega kokkulepitust madalamad.

Partnerid on kohustatud tasuma Weekend Media OÜ-le kokkulepitud fikseeritud tasu iga kliendi eest, kes nende e-poodi külastab ja sooritab ostu. Lisaks sellele on neil partnerlussuhetes vastastikku kokku lepitud komisjonitasud ja kulude jagamise põhimõtted, mis aitavad määratleda ettevõtte kasumit. Weekend Media OÜ teenib kasumit, kui kulude ja komisjonitasude vahel jääb positiivne vahe.

Selline ärimudel võimaldab Weekend Media OÜ-l laiendada oma kliendibaasi, suurendada müüki partnerite e-poodides ja teenida tulu vahendustasude kaudu.

Weekend Media OÜ on saavutanud järjepidevalt kasvavaid kvartaalset tulusid. Et ettevõttel oleks võimalik laieneda ja kasvada, on nad palganud kaks vabakutselist töötajat, kes aitavad juhtida igapäevast tegevust. Kuigi kogu turundussektoris, kus ettevõte tegutseb, on tuntav ostujõu langus, on Weekend Media OÜ suutnud säilitada stabiilse kasvu.

2022. aastal ei teinud Weekend Media OÜ investeeringuid, kuna eesmärk oli esmalt koguda piisavalt rahalisi vahendeid ja tagada finantsstabiilsus. Ainsad investeeringud olid seotud teadmiste omandamise ja nõustamisega.

Sel aastal kavatseb Weekend Media OÜ laiendada oma teenuseid ja investeerida usaldusväärsematesse tarkvaradesse, mis võimaldavad täpsemat turundustegevust ja klientide jälgimist. Samuti soovivad nad investeerida usaldusväärsematesse veebimajutusteenustesse, mis mõjutavad otseselt nende tulusid ja kasumimarginaale. Ettevõte plaanib palgata veel paar vabakutselist töötajat, kes vastutavad suurema tulu teenimise eest. Nende eesmärk on sel aastal tulu kahekordistada.

Weekend Media OÜ plaanib laiendada äripartnerite nimekirja, kes on peamiselt DTC (direct-to-consumer) kaubamärgid. Lisaks sellele kavatsevad nad luua SEO-põhise ülevaateveebisaidi ja teha koostööd mitme kaubamärgiga sidusettevõtte alusel, et luua täiendav sissetulekuallikas.

Kuigi Weekend Media OÜ ei plaani oma fookust lähiajal muuta ega ärimudelit täielikult ümber kujundada, soovib ettevõte laiendada oma teenuste valikut, suurendada klientide arvu ja tulusid ning leida uusi võimalusi kasumlikkuse suurendamiseks.

WEEKEND MEDIA OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.