Rohkema info nägemiseks:

LASTMILE TECHNOLOGY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 286; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LASTMILE TECHNOLOGY OÜ kohta arvamuslugu!"

LASTMILE TECHNOLOGY OÜ hetkeolukord

Juba 286 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Lastmile Technology OÜ alustas tegevust 18.02.2022. Põhitegevuseks on pakiautomaa(cid:415)de tarkvara arendus ning pakkumine erinevate mudelitena k.a. teenusena (tarkvara teenusena), pakiautomaa(cid:415)de (riistvara) vahendusteenus (ost/müük) ning ärikonsultatsioon. OÜ juhtatus on 1-liikmeline. 31.detsemer 2023 seisuga on

OÜ-l üks klient.

2023. aasta ülevaade: Õnnestus leiada esimene klient ning edukalt läbida tarkvara turvatestmine. Et maadada riske (s.h. leppetrahve) ning keerulisi tarkvara toe lepinguid lisandus ärimudelisse tarkvara litsensi müük.

2024. aasta plaanid:

Tegeleda peaasjalikult klien(cid:415)de müügitööga. Müügiprotsess „ärilt ärile“ tarkvaras on väga pikk – vahemikus 18

LASTMILE TECHNOLOGY OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.