Rohkema info nägemiseks:

MRX TEENUSED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
MRX TEENUSED OÜ tegeleb siseviimistlustöödega, pakkudes krohvimist, värvimist, pahteldamist ja traditsioonilist lubivärvimist, et muuta kodud kauniks ja hubaseks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kas Sinu kodu vajab värskeid värvikihte või kvaliteetset krohvimist? Oled õiges kohas! MRX Teenused OÜ on kogenud siseviimistlusettevõte, mis pakub laia valikut teenuseid Tallinna ja Harjumaa piirkonnas, et muuta Sinu kodu unistuste elupaigaks.

Meie meeskond on pühendunud viimistlustöödele, olgu selleks seinte krohvimine või nende värvimine. Kasutame parimaid materjale ja tehnikaid, et tagada tööde püsiv kvaliteet ja vastupidavus. Oma kogemuse ja professionaalsusega võime kindlalt väita, et meie käe all saab Sinu kodu just selliseks, nagu oled alati soovinud.

Võib-olla on vaja teha väikseid parandustöid või katta ebatasasusi seintel? Meie pahteldamise teenus aitab saavutada täiusliku tulemuse. Anname oma parima, et tagada seinte siledus ja veatu välimus.

Kui otsid miljööväärtuslikku lahendust, siis meie lubivärvimine on ideaalne valik. Lubivärvid annavad seinapindadele loomuliku ja ajatu välimuse ning on keskkonnasõbralikud. Meie meeskond omab kogemusi traditsiooniliste viimistlusmeetoditega ning suudab lubivärviga anda Sinu kodule unikaalse ja hubase atmosfääri.

MRX Teenused OÜ eesmärk on muuta Sinu kodu unikaalseks ja kauniks paigaks, kus tunned end alati mugavalt ja rahulikult. Meie kogenud meeskond jälgib tähelepanelikult Sinu soove ja vajadusi ning tagab, et töö saab tehtud kiirelt ja efektiivselt.

Kui soovid oma kodu värskendada või unistad uuest sisekujundusest, siis ära kõhkle meiega ühendust võtmast. MRX Teenused OÜ on alati valmis kuulama Sinu ideid ja pakkuma parimaid lahendusi. Teeme koostööd, et luua just Sulle sobiv siseviimistluse projekt.

Võta meiega ühendust juba täna ja me paneme Sinu kodu särama! 

Kontakt:

mrx.teenused@gmail.com
+372 5351 7883

MRX TEENUSED OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marta U.

Nad krohvisid ja värvisid minu kodu seinad nii professionaalselt ja täpselt. Tulemus ületas kõik minu ootused. Suur tänu meeskonnale!

- Berit K.

Nende käekiri on tõesti kunstiteoslik ning nad andsid minu kodule täiesti uue ilme. Soovitan soojalt!

- Martin H.

MRX TEENUSED OÜ olid professionaalsed, vastutulelikud ja täpsed. Minu kodu näeb nüüd välja täpselt nii, nagu olin unistanud!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

MRX TEENUSED OÜ tegevusaruanne 2022

MRX Teenused OÜ müügikäive oli lõppenud majadusaasta 61 tuhat eurot. Investeeringuid ei tehtud, Töötasusid arvestati summas 32 tuhat eurot.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas muudab lubivärvimine teie kodu ajatuks?

Siseviimistlusmaailmas otsivad paljud inimesed viise, kuidas muuta oma kodu kauniks ja samas ajatuks. Üks selline võimalus on traditsiooniline lubivärvimine, mi
ssb.ee
Siseviimistlusmaailmas otsivad paljud inimesed viise, kuidas muuta oma kodu kauniks ja samas ajatuks. Üks selline võimalus on traditsiooniline lubivärvimine, mis annab teie kodule ainulaadse ja loomuliku ilme. MRX Teenuste OÜ on eksperdid selles valdkonnas ning aitame teil luua unistuste kodu, kus ajalugu kohtub kaasaegsusega. Lubivärv on vanadele kodudele ja uutele projektidele suurepärane valik. See on valmistatud looduslikest koostisosadest, peamiselt lubjakivist ja veest. See teeb sellest keskkonnasõbraliku ja allergiavaba valiku, mis sobib suurepäraselt peredele ja keskkonnateadlikele

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.