Rohkema info nägemiseks:

TAIRI EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme pühendunud ehitusvaldkonnas terviklike lahenduste pakkumisele, olles kogemustega partneriks nii omanikujärelevalve, projektijuhtimise kui ka muinsuskaitsealase omanikujärelevalve valdkondades.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tairi Ehitus OÜ on nimi, mida seostatakse ehitusmaailmas tipptasemel teenuste ja lahendustega Eestis. Meie ettevõte on pühendunud ehitusprojektidele ja omanikujärelevalvele, ning meie tegevus on alati suunatud klientide rahulolu ja projekti edu saavutamisele.

Tairi Ehitus OÜ on tuntud oma kõrgekvaliteediliste ehitustööde ja teenuste poolest. Meie meeskond teeb kõik endast oleneva, et tagada iga projekti vastavus kõrgeimatele standarditele ja klientide ootustele.

Meie ettevõte on kogenud ja usaldusväärne partner ehitusmaailmas. Aastate jooksul oleme töötanud erinevate projektidega üle Eesti ning see kogemus on meile hindamatu vara.

Tairi Ehitus OÜ meeskond koosneb professionaalsetest ekspertidest, kes on valmis võtma vastu igasuguseid ehitusprojekte ja tagama nende sujuva ja eduka kulgemise.

Meie eesmärk on pakkuda klientidele parimaid ehituslahendusi ja teenuseid, mis vastavad nende vajadustele ja eesmärkidele. Oleme pühendunud projekti terviklikule juhtimisele ja klientide rahulolule, ning meie visioon on muuta iga projekt meeldejäävaks edulooks.

Kui soovite rohkem teada saada sellest, kuidas Tairi Ehitus OÜ saab teie ehitusprojekti edukalt toetada, siis võtke meiega ühendust. Meie meeskond on alati valmis kuulama teie vajadusi ja pakkuma parimaid lahendusi.

Oleme teie usaldusväärne ehituspartner, kes seisab teie kõrval igal sammul, et aidata teil saavutada oma ehitusalased eesmärgid ja visioonid.

Võta meiega ühendust juba täna!

yllar@tairi.ee
+372 551 2706

TAIRI EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maria K.

Suurepärane teenus, projektid alati õigeaegselt valmis!

- Jüri S.

Tairi Ehitus - meie kindel valik ehituspartnerina.

- Toomas K.

Muinsuskaitsealane omanikujärelevalve oli täpne ja professionaalne.

Mis on muinsuskaitsealane omanikujärelevalve?

Muinsuskaitsealased ehitised ja kultuuripärand on oluline osa meie ajaloost ja kultuurist. Nende säilitamine ja restaureerimine nõuavad erilist tähelepanu ning selleks on oluline kasutada muinsuskaitsealast omanikujärelevalve teenust. Selles artiklis uurime, mis on muinsuskaitsealane omanikujärelevalve ja miks see on nii oluline kultuuripärandi säilitamisel. Muinsuskaitsealane omanikujärelevalve on spetsialiseeritud teenus, mis on suunatud ajalooliste ja muinsuskaitsealuste hoonete, rajatiste ning objektide hooldamisele, restaureerimisele ja arendamisele. See teenus hõlmab spetsialistide

Dropdown

kõik artiklid

Projektijuhtimine - mis on edu võti suurte ehitusprojektide juhtimisel?

Suuremahulised ehitusprojektid võivad olla põnevad ja samas ka keerukad väljakutsed, mis nõuavad terviklikku planeerimist ja professionaalset juhtimist. Selles
ssb.ee
Suuremahulised ehitusprojektid võivad olla põnevad ja samas ka keerukad väljakutsed, mis nõuavad terviklikku planeerimist ja professionaalset juhtimist. Selles artiklis uurime, mis on edu võti suurte ehitusprojektide juhtimisel ning kuidas professionaalne projektijuhtimine aitab saavutada soovitud tulemusi. Eduka suure ehitusprojekti aluseks on selge eesmärk ja põhjalik planeerimine. Projektijuhtide ülesandeks on määratleda eesmärkide ja tulemuste selge visioon ning luua samm-sammuline tegevuskava nende saavutamiseks. Planeerimine hõlmab ajakava koostamist, ressursside haldamist ja riskide

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.