Rohkema info nägemiseks:

ANDUKA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud unikaalsete ja kauni disainiga aedade kujundamisele, ehitamisele ning hooldamisele, ühendades looduse ilu ja inimkäte osavuse harmooniliseks tervikuks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kujuta ette imekaunist aeda, kus loodus ja inimkäte osavus kohtuvad harmooniliselt. Sellised unistused saavad teoks tänu Anduka OÜ-le ja selle rajaja Andro Eelmäele. Andro on noor ettevõtja, kes jätkab kirglikult oma teekonda maastikuehituse valdkonnas. Tema teadmised ja kogemused on saanud alguse Räpina Aianduskoolist, kus ta omandas maastikuehitaja tase 4 kutse. Nüüdseks on Anduka OÜ juba teist hooaega pakkunud kvaliteetseid ja looduslähedasi lahendusi, tuues ellu klientide unistused ja muutes nende aiaõued tõeliseks paradiisiks.

Anduka OÜ meeskond koosneb hoolikalt valitud professionaalidest, kellel on kirg ja pühendumus oma töö vastu. Andro on loonud meeskonna inimestest, kes jagavad tema visiooni ja soovi muuta iga aiaprojekt unikaalseks kunstiteoseks. Nende ekspertteadmised maastikuehitusest, aia kujundamisest ja taimede hooldamisest tagavad selle, et iga projekt saab teostatud täpsuse ja armastusega.

Anduka OÜ usub noortesse talentidesse ja nende potentsiaali avastamisse. Seetõttu on ettevõte pühendunud andma võimalusi õpihimulistele noortele, kes soovivad saada osa sellest põnevas valdkonnast. Meie meeskonnaliikmed juhendavad ja toetavad noori õpipoisse, aidates neil arendada oskusi ja teadmisi, mis on vajalikud maastikuehituse valdkonnas edukaks saamiseks.

Loome aedasid, mis peegeldavad kliendi isikupära ja soove, olgu see siis romantiline roosiaed või kaasaegne linnasüda. Teostame maaparandust, haljastust, sillutamist ning veesilmade ja tiikide rajamist, tagades iga projekti kvaliteetse teostamise. Kvaliteetsed taimed, õiged kasvutingimused ja hoolikas hooldus tagavad aia ilu aastaringselt. Pakume regulaarset aia hooldust, et tagada aia sära ja ilu aastast aastasse.

Anduka OÜ kutsub sind olema osa meie lugudest, kus loodus ja loominguline disain kohtuvad. Kui unistad kaunist aedadest, kus iga element on hoolikalt läbimõeldud, võta meiega ühendust.

Oleme siin, et kuulata sinu unistusi ja muuta need reaalsuseks. Võta meiega ühendust juba täna ja avasta maastikuehituse võimalused koos Anduka OÜ-ga. Oleme valmis aitama sul luua unikaalse aia, mis kajastab sinu isikupära ja loob igapäevaelule rohelise oaasi.

Võtke meiega ühendust!

KONTAKT

ANDUKA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Rein S.

Tõeline aiaekspert! Anduka OÜ meeskond oli alati viisakas ja kohusetundlik.

- Merla K.

Töö oli täpne ja professionaalne. Soovitan neid kõigile aiahuvilistele!

- Jaak D.

Suur tänu Anduka OÜ-le professionaalse töö ja südamega tehtud aia eest.

Kuidas kujundada oma unistuste aeda?

Aed on koht, kus loodus ja inimkäte looming kohtuvad, moodustades harmoonilise maailma täis elujõudu ja ilu. Unistused kaunist aiast ei jää kunagi vaid unistusteks, sest Anduka OÜ on siin, et muuta need reaalsuseks. Selles artiklis sukeldume sügavale aia kujundamise kunsti ja avastame, kuidas meie eksperdid saavad muuta igat väikest nurka sinu õues eriliseks, luues unikaalse ja inspireeriva rohelise oaasi otse kodu lähedal. Kõik algab sinust ja sinu unistustest. Meie esimene samm on sinu unistuste aia kaardistamine. Me kuulame sinu soove, vajadusi ja ideid ning püüame mõista sinu isikupära ja

Dropdown

kõik artiklid

Aiahooldus 101: Kuidas tagada aastaringselt aia ilus väljanägemine

Sinu aed on rohelise oaasi süda, mis väärib hoolt ja armastust igal aastaajal. Anduka OÜ mõistab, et aia ilu ei piirdu vaid suveõite ja sügisvärvideta, vaid pea
ssb.ee
Sinu aed on rohelise oaasi süda, mis väärib hoolt ja armastust igal aastaajal. Anduka OÜ mõistab, et aia ilu ei piirdu vaid suveõite ja sügisvärvideta, vaid peab särama aastaringselt. Käesolevas artiklis jagame sinuga nippe ja nõuandeid, kuidas tagada oma aia aastaringne sära ja ilu ning tutvustame, kuidas meie professionaalne hooldusmeeskond saab aidata sul säilitada aia võlu ka sügisel ja talvel. Sügis on aeg, mil aed valmistub talveks. Anduka OÜ ekspertide soovituste järgi peaks sügisene hooldus hõlmama lehtede riisumist, taimede kärpimist ja õiget multšimist. Meie kogenud hooldusmeeskond

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.