Rohkema info nägemiseks:

SPORTOMEDICA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 613; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SPORTOMEDICA OÜ kohta arvamuslugu!"

SPORTOMEDICA OÜ hetkeolukord

Juba 613 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Sportomedica OÜ sai loodud 2022.aasta märtsikuus, mil AS Orthopedica omanik Kaspar Rõivassepp ostis AS Orthopedicalt spordi- ja taastusmeditsiini kliiniku Sportomedica, mis tegutseb aadressil Jalgpalli 21, 11312 Tallinn.

Sportomedica OÜ põhitegevusalaks on spordimeditsiin - ortopeedilise päevakirurgilise ja ambulatoorse eriarstiabiteenuse osutamine Eesti

Vabariigi elanikkonnale ning välismaa kodanikele. Sportomedica OÜ jätkas aastal 2023 ka pikaajalist koostööd Tervisekassa lepinguliselt sätestatud tegevusmahtude ulatuses noorsportlaste ennetuse lepingu raames.

Kirurgilise teenuse kvaliteedi ja patsientide ohutuse parandamiseks jätkati 2023. aastal päevakirurgiliste operatsioonide teostamist AS Fertilitase aktiivravikorpuses.

Aruandeaastal ei tehtud olulisi investeeringuid, uurimis- ega arendustegevuse projekte, neid ei ole praegu planeeritud ka lähiaastateks.

Raamatupidamise aastaaruande koostamise perioodil ei ole toimunud olulisi sündmusi, mis oluliselt mõjutavad või võivad mõjutada järgmiste majandusaastate tulemusi. Ettevõtte tegutsevas meditsiinivaldkonnas on üldine areng stabiilne, vastavalt sellele on mõju ka Sportomedica

OÜ-le.

Ettevõtte tegevus ei ole hooajaline ja ettevõtte tegevusega ei kaasne olulisi keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid. Sportomedica OÜ peamised tehingud toimuvad Euroala riikidega ning eurodes, mistõttu on valuutariski tase minimaalne.

Sportomedica OÜ müügitulu 2023. aastal oli 1 755 871 eurot. 2023.aastal oli töötajate keskmine arv taandatud täistööajale 23 ning tööjõukulu oli 531 048 eurot.

Peamised suhtarvud 2023.a.

1) lühiajalise võlgnevuse kattekordaja (käibevarad/lühiajaline võlg) 2,5; 2) võlakordaja (koguvõlg/koguvara) 0,34; 3) tegevustulukus ( puhaskasum/müük) 15,3%; 4) omakapitali määr (omakapital/koguvara) 0,66.

2024. aastal plaanib ettevõte jätkata ravi- ja meditsiiniliste teenuste osutamist päevakirurgia ja ambulatoorsete vastuvõttude alal. Arendada spordimeditsiini, hoida ja võimalusel kasvatada turuosa ning panustada meeskonna arendamisele. Teha vajaminevaid investeeringuid, mis tõstaks veelgi teenuse kvaliteeti ja patsiendi rahulolu.

SPORTOMEDICA OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.