Rohkema info nägemiseks:

KIHNU KOOLITUSED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume terviklikku teenuste komplekti, mis hõlmab giiditeenust, koolitust, majutust ja ürituste korraldamist vastavalt Kihnu unikaalsele pärandile.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast kohta, kus Kihnu rikka pärandi pulss lööb iga kogemusega, mida pakume. Meie ettevõttes KIHNU KOOLITUSED OÜ ei ole me lihtsalt ettevõte; oleme saare hinge hoidjad, pühendunud selle lugude, traditsioonide ja ilu jagamisele maailmaga.

Meie missioon on lihtne, kuid sügav: 'Pakume terviklikku teenuste komplekti, sealhulgas giiditeenust, koolitusi, majutust ja ürituste korraldamist, mis on kohandatud Kihnu ainulaadsele pärandile.' Olgu teie sooviks sukelduda kohalikku kultuuri, laiendada oma teadmisi meie spetsialiseeritud koolituste ja seminaride kaudu või tähistada elu tähtsündmusi saare võluvas taustal, oleme siin, et võimaldada unustamatut kogemust.

Avastage saare saladusi meie ekspertide giiditeenusega Kihnus, kus iga nurgatagune jutustab loo ja iga rada viib uude seiklusse. Meie giidid ei ole lihtsalt teadlikud; nad on kirglikud jutuvestjad, kes toovad saare ajaloo ja folkloori ellu.

Otsite ainulaadset kohta sünnipäevadeks ja üritusteks? Laske saare vaimul oma tähistamist tõsta. Meie ürituste korraldamise kogemus tagab, et teie erilised sündmused ei ole lihtsalt üritused, vaid hinnatud mälestused, mis on seatud Kihnu maalilise maastiku taustal.

Täiendage oma oskusi meie koolituste ja seminaridega, kus õppimine ulatub kaugemale klassiruumist. Sukelduge Kihnu tantsutöötubadesse või saage praktilisi kogemusi Kihnu käsitöötöötubades ning võtke saare traditsioon endaga koju kaasa.

Meie majutusvõimalused lubavad enamat kui lihtsalt kohta ööbimiseks; see on kutse elada nagu kohalik, olles ümbritsetud Kihnu külalislahkusest. Hubastest peatuspaikadest avarate majutuskohtadeni, meil on täiuslik ruum teie saare puhkuseks.

Avastage saare looduslikku ilu meie saaretuuridega Kihnus ja ekskursioonidega Kihnus, mis on hoolikalt kureeritud, et näidata parimat meie maastikest ja meremaastikest. Olgu jalgsi, rattaga või meie ainulaadsete tuuride kaudu, iga marsruut on avastus.

Ja äriinimestele pakub meie messide korraldamine platvormi toodete ja teenuste esitlemiseks keskkonnas, mis on sama inspireeriv kui professionaalne.

Kõigi meie pakkumiste südames on meie pühendumus autentsusele ja kvaliteedile. Oleme põnevil, et sel suvel esitleda 'Uut tsooni+ rakendust KihnuElu' ja hulka uusi teenuseid, kuna meie veebisait jätkab kasvamist ja arengut.

Liituge meiega ja avastage Kihnu südamelööke! Omaks võtke saare võlu, tähistage selle kombeid ja looge hetki, mis kajavad teie südames igavesti. Me oleme KIHNU KOOLITUSED OÜ ja me oleme teie värav ehtsasse Kihnu seiklusse.

KIHNU KOOLITUSED OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 põhjust, miks valida Kihnu oma järgmiseks kultuuriliseks taandumiseks

Asudes Läänemeres, on Kihnu saar peidetud pärl, mis pakub rikkalikku kultuuripärandi kangast. See rahulik saar ei ole lihtsalt maaliline puhkepaik; see on elav muuseum, kus traditsioone hoitakse hoolikalt ja tähistatakse. Kihnu kultuurikangas on kootud sajanditevanuste traditsioonide, rahvamuusika, tantsu ja eristuva eluviisiga, mis on põlvest põlve edasi antud. Saare ajalugu on sügavalt juurdunud selle merenduskultuuris ja kogukonna vastupidavuses. Neile, kes otsivad autentset kultuurikogemust, pakub Kihnu võrreldamatut võimalust sukelduda kogukonda, kus iidseid kombeid veel elatakse. Saare

Dropdown

kõik artiklid

Kihnu tantsu kunst: samm-sammuline juhend

Kihnu tants ei ole lihtsalt liikumisvorm; see on elav väljendus Kihnu saare kultuuripärandist. Juured, mis ulatuvad sajandite taha, on need tantsud põlvest põlv
ssb.ee
Kihnu tants ei ole lihtsalt liikumisvorm; see on elav väljendus Kihnu saare kultuuripärandist. Juured, mis ulatuvad sajandite taha, on need tantsud põlvest põlve edasi antud, hõlmates Kihnu rahva vaimu ja lugusid. Need on lahutamatu osa festivalidest, pulmadest ja kogukonna koosviibimistest, olles elavaks lüliks minevikuga. Oma stiililt eristuv Kihnu tants on tuntud oma elavate sammude, sujuvate liigutuste ja ühiskondliku iseloomu poolest. Sageli hõlmab see nii soolo- kui ka rühmaetteasteid, tantsijad moodustavad tavaliselt ringe või ridu. Tantsud peegeldavad saare merendusajalugu ja elanike

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.