Rohkema info nägemiseks:

RAVITERAAPIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Minu kirg on olla toeks igas vanuses naistele, lastele ja beebidele. Tunnen, et läbi imelise puudutuse suudan tuua nendele võrratutele hingedele kergust ja lõõgastust ning teraapiat.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Raviteraapia asutaja ja looja on Marta Kislov - massöör, beebiujutaja ning imetamise- ja värskete lapsevanemate nõustaja. Marta on pühendunud teiste abistamisele ja on juba noorena teadnud, et tema tulevik on seotud selle eesmärgiga.

Tema kirg on toetada naisi, lapsi ja beebisid erinevates vanustes, pakkudes neile lõõgastust ja teraapiat läbi oma imelise puudutuse. Marta alustas oma teekonda Eesti Massaaži- ja Teraapiakoolis, omandades massööri eriala. Ta on saanud kutsestandardi 5 ja jätkab regulaarselt enda koolitamist, et omada kõige uuemaid oskusi ja teadmisi.

Lisaks massaažile on Martal ka rikkalik imetamiskogemus, kokku 64 kuud. See on viinud ta kokku erinevate naiste ja beebidega ning innustanud teda saama UNICEFI laktatsiooni koolitusega sertifitseeritud imetamisnõustajaks, et pakkuda rohkem teadmisi ja oskusi imetamise valdkonnas.

Nende kogemuste ja teadmiste põhjal asutas Marta Raviteraapia, et tuua oma toetust ja abi neile, kes seda vajavad. Tema eesmärk on pakkuda individuaalset tuge ja lõõgastust vastavalt klientide vajadustele. Marta väljendab armastust ja austust kõikidele oma klientidele ning soovib neile kergust ja lõõgastust tuua.

Raviteraapia eesmärk on olla toeks igas vanuses inimestele ning pakkuda neile füüsilist ja emotsionaalset tuge läbi erinevate teraapiate ja nõustamise. Rohkem infot leiad Raviteraapia kodulehelt!

RAVITERAAPIA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Merilin E.

Marta on imeline! Kindlasti soovitan kõigile emadele!

- Kaili T.

Mõnus ja soe kogemus, aitäh!

- Irina U.

Väga professionaalne ja meeldiv kogemus.

Kvaliteetne massaaž - kuidas see ära tunda?

Marta Kislov jagab olulist teavet Eestis massööriks saamise kohta ning rõhutab, et massööriks ei pea Eestis õppima. Selleks piisab tavalisest arsti tervisetõendist ja soovist oma äri püsti panna. Marta jagab oma üllatust ja pettumust selle teadmise üle, sest ta eeldas, et massöörid on läbinud mingisuguse koolituse. Seejärel esitab Marta seitse olulist punkti, mida jälgida, et eristada kvaliteetset massaaži: Massöör peaks omama kogemust ja haridust ning olema valmis rääkima oma haridustee kohta. Massöör peaks oskama soovitada parimat raviviisi klientidele, mis ei pruugi alati olla massaaž.

Eestis ei kehti mitte mingisugust kohustust õppida massööriks. Kas kvaliteetne massaaž on üldse oluline ja kui jah, siis miks?

Dropdown

kõik artiklid

Beebimassaaž või imetamisnõustamine?

Marta Kislov, Raviteraapia asutaja ja terapeut, jagab oma kogemusi beebimassaaži ja imetamisnõustamise valdkonnas. Ta rõhutab, et väga väikeste beebide puhul (v
ssb.ee
Marta Kislov, Raviteraapia asutaja ja terapeut, jagab oma kogemusi beebimassaaži ja imetamisnõustamise valdkonnas. Ta rõhutab, et väga väikeste beebide puhul (vaid mõne päeva või nädala vanustel) võib olla liiga vara teostada intensiivset beebimassaaži, sest beebil tuleb kohaneda uue maailmaga. Marta toonitab, et ta on alati aus oma klientidega ning kuulab nende muresid ja vajadusi. Kui vanemad soovivad beebimassaaži, kuid beebil on endiselt raskusi, võib olla, et imetamisnõustamine on parem valik. Imetamisnõustamiseks võib olla vajadus järgmistel juhtudel: Kui imetamine on valulik ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.