Rohkema info nägemiseks:

VORTAKS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 44; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta VORTAKS OÜ kohta arvamuslugu!"

VORTAKS OÜ hetkeolukord

Juba 44 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

OÜ Vortaksi 2023 aasta tegevus oli võrdlemisi passiivne. I kvartalis majandustegevust ei toimunud ja II-IV kvartalis oli tegevus minimaalne.

Põhitegevusala on jätkuvalt eritellimusel infopaneelide valmistamine. Infopaneelide osas arendati LED indikaatorite ühendamise lahendust, kus valmistamise optimeerimiseks ning paneeli töökindluse tõstmiseks mindi üle juhtmestikult trükkplaadi lahendusele. Paneelide alumiiniumraamide tootmise võimekust majandusliku ebaotstarbekuse tõttu ettevõttesse loodud ei ole.

Lisaks põhitegevusalale on ettevõte teinud arendustööd ja ettevalmistusi, et pakkuda 3D printimise ning 3D modelleerimise teenust.

VORTAKS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.