Rohkema info nägemiseks:

K-TERVISHOID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 129; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta K-TERVISHOID OÜ kohta arvamuslugu!"

K-TERVISHOID OÜ hetkeolukord

Juba 129 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

K-Tervishoid OÜ on loodud 2022.aasta märtsis kahe Eesti eraisikust võrdse osalusega asutajaliikme poolt. Ettevõtte osakapitali suuruseks seisuga 31.12.2022 on 2500 eurot.

K-Tervishoid OÜ põhitegevusalaks on tervishoiuteenuste osutamine Eesti koolides. Peamiselt pakutakse järjepidevat koolitervishoidu arendavaid ja teenindavaid tegevusi nagu läbivaatused, vaktsineerimised, meditsiiniline abi ja nõustamine.

Stabiilse tegevuse tagamiseks on sõlmitud koostööleping Eesti Tervisekassaga (varasem Haigekassa).

Osutatavate teenuste kvaliteet on tagatud mõlema osaniku/ juhatuse liikme pikaajalise kogemusega tervishoiuvaldkonnas tegutsemisega, omades sealjuures nõutavat kõrgharidusel baseeruvat kvalifikatsiooni õenduse, kiirabi ja parameediku erialal. Esimesel tegevusaastal on soetatud esmased vajalikud tarvikud põhitegevuseks. Järgnevatel perioodidel on plaanis tegevusmahtu laiendada, kaasates vajadusel lisaks juhatuse liikmete panusele ka võlaõiguslepinguga koostööpartnereid.

K-Tervishoid OÜ-l ei ole nõukogu. Ettevõtte juhatusse kuulub 2 liiget. Tegevjuhtkonna liikmetele 2022. aastal tasusid ei makstud ja nende tagasikutsumisel või ametist lahkumisel ei ole ette nähtud kompensatsioone ega hüvitisi.

K-TERVISHOID OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.