Rohkema info nägemiseks:

LASVA PUIT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kvaliteetse saematerjali ja küttepuidu tootmise ning müügiga, pakkudes mitmekülgseid lahendusi ehitusprojektidele ja kodusele kütmisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kui otsite usaldusväärset partnerit saematerjali ja ehitusmaterjalide hankimisel, siis Lasva Puit OÜ on teie jaoks õige valik. Meie põhitegevusalaks on kvaliteetse saematerjali tootmine ja müük ning pakume mitmekülgseid ehituslikke lahendusi.

Lasva Puit OÜ toodab laias valikus kvaliteetset saematerjali, mis vastab kõrgetele standarditele. Meie saematerjal on ideaalne valik erinevate ehitusprojektide jaoks, olgu tegemist puitkonstruktsioonide ehitamise, mööbli valmistamise või muude puidutöödega.

Pakume mitmesugust ehituslikku saematerjali, mis sobib suurepäraselt erinevate ehitusprojektide jaoks. Olgu teie eesmärgiks uue maja ehitamine, renoveerimine või muud ehitustööd, meie saematerjal tagab teie projekti kvaliteedi ja vastupidavuse.

Lisaks saematerjalile pakume ka kvaliteetseid hööveldatud materjale ja erinevaid ehitusmaterjale. Need võimaldavad teil viimistleda oma projekte stiilselt ja vastavalt vajadustele. Unistate omaenda terrassist, kus saate nautida suviseid päevi? Meie terrassi materjalid aitavad teil luua ideaalse väliruumi, mis sobib suurepäraselt puhkamiseks ja meelelahutuseks.

Lisaks ehitusmaterjalidele pakume ka erinevaid pakkematerjale ning kvaliteetset metsakuiva kuuske küttepuudeks. Lisaks pakume ka transporti, kuid võimalus on ka ise järele tulla.

Lasva Puit OÜ teie usaldusväärne partner, kes pakub mitmekülgseid lahendusi saematerjali, ehitusmaterjalide ja muude puittoodete valdkonnas. Oleme siin, et toetada teie projekte ja tagada nende kvaliteet. Võtke meiega ühendust, ning leiame koos parima lahenduse teie vajadustele ja projektidele.

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

LASVA PUIT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart K.

Nende toodete kvaliteet on alati olnud esmaklassiline ning nende klienditeenindus on suurepärane.

- Kaisa N.

Ma ei saa piisavalt rõhutada, kui lihtne on Lasva Puit OÜ-ga asju ajada. Nende küttepuud on alati kuivad ja kvaliteetsed ning tellimine on imelihtne.

- Roomet T.

Nende saematerjal on alati vastanud minu nõudmistele ning nende eksperdinõustamine on olnud hindamatu.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

LASVA PUIT OÜ tegevusaruanne 2022

Lasva puit OÜ on Eesti ettevõte, mis asutati hiljuti, täpsemalt 28. märtsil 2022. aastal. Selle lühikese aja jooksul on ettevõte juba suutnud end positsioneerida kui usaldusväärne ja kvaliteetne saematerjali tootja. 2022. aastal oli ettevõtte põhitegevusalaks saematerjali tootmine, mis on oluline osa Eesti metsandussektorist.2022. aastal toimus ettevõtte käivitamine ja turgude otsimine. See oli aasta, mil Lasva puit OÜ alustas oma tegevust, otsides aktiivselt uusi turge ja võimalusi oma toodete müügiks. See oli aasta, mil ettevõte pani aluse oma tulevasele kasvule ja arengule.2023. aasta

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas mõjutab ehitusmaterjali kvaliteet ehitusprotsessi?

Kui asute oma unistuste ehitusprojekti kallal tööle, on üks olulisemaid otsuseid, mida peate tegema, seotud saematerjali valikuga. Kvaliteetne saematerjal on eh
ssb.ee
Kui asute oma unistuste ehitusprojekti kallal tööle, on üks olulisemaid otsuseid, mida peate tegema, seotud saematerjali valikuga. Kvaliteetne saematerjal on ehituse alustala, mis määrab projekti vastupidavuse ja tulemuse. Lasva Puit OÜ pakub mitmekülgset ja kvaliteetset saematerjali, mis vastab teie ehitusprojekti vajadustele. Lasva Puit OÜ-l on lai valik saematerjali, mis sobib erinevate ehitusprojektide jaoks. Olgu tegemist uue kodu ehitamise, renoveerimise või muude puitkonstruktsioonidega seotud töödega, meie saematerjal on kavandatud vastama kõrgetele standarditele. Meie tootevalik

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.