Rohkema info nägemiseks:

RIGHT5 OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 162; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta RIGHT5 OÜ kohta arvamuslugu!"

RIGHT5 OÜ hetkeolukord

Juba 162 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ RIGHT5 JUHATUSE TEGEVUSARUANNE 1. aprillil 2022 sai asutatud süvatehnoloogia rakendamisele keskenduv osaühing, et viia laiemalt globaalselt avatuks teenus medikamentide täppisdoseerimise vallas. Sellele olid eelnenud akadeemilised uuringud Tartu Ülikooli arstiteaduskonnas ligikaudu 15 eelneva aasta vältel ja kätte oli jõudnud aeg, mil asutajate arvates on valdkonna areng teaduslaborist selgelt väljunud ning mõistlik on alustada pakkumist avaliku teenusena. Projektil on olemas oma akadeemiline proof-of concept lahendus, kuid ta ei ole kommertsialiseeritav ilma kasutajaliideseta (user interface).

Otsustati siseneda projektiga kapitalikaasamise varajase faasi investorturule pre-seed faasis. Esmane arendusfaas nägi ette kaasata turult 300 tuhat eurot eraraha ja seda võimendada ca 500 tuhande RUP-meetme rahastamisvooru finantseeringuga ja kokku 800 tuhande euroga tuua turule globaalseks kasutamiseks ravimite täppisdoseerimise platvorm. Eelarve sisaldab nii kasutajaliidese arendust, kui mõnede ravimite kliinilist verifitseerimist. RUP-meetme investeerimisspetsialistid andsid projektile väga positiivseid eelindikatsioone. Kahjuks erakapitali turg, pidas pärast kümneid kohtumisi kapitaliesindajatega summeerituna projekti liialt tooreks ja nõustusid valdavalt osalema projekti rahastamise järgmistes kasvufaasides kui kommertsprototüüp, koos kasutajaliidesega on juba kommertstarbeks saadaval ning näitab esmaselt ära, et seda teenust haiglad ja muud meditsiinikeskused ka reaalselt vajavad. Projekt on arendusfaasis sattunud nö innovatsiooni surmaorgu (innovation gap) mille peamisemaks tunnuseks on situatsioon, kus akadeemilisel tasemel pole enam eriti midagi uurida, aga erkapitali jaoks on tegu veel liialt toore projektiga.

Osaühingu juhatus jätkab edasiselt lahenduste otsimist varajase faasi arenduse elluviimiseks ja teenuse turule toomiseks ning projekt on aktiivses kapitalikaasamise faasis, seda nii avaliku-, kui erasektori vahendite mõttes.

OÜ Right5 juhatus.

RIGHT5 OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.